Pont tegnap voltunk a brendonban, és nézegettem ezeket a kocsikat, mert én az elsőt néztem ki, a most egy éves fiamnak, mert majd tavasz-nyárra szeretnék neki valami könnyű kocsit. A kettő közül én az elsőt választanám, mert egybekaros, eddigi is olyan, és szerintem könnyebb tolni, mint az esernyőset. Viszont. Élőben nekem túl kicsik a hátsó kerekei, és elég fura, de nehezebb volt ott bent az üzletben tolni, mint mondjuk egy kicsit drágábbat, de nagyobb hátsó kerékkel. Pedig az azt hiszem súlyra is nehezebb volt. Szóval még én sem tudom, lehet, hogy 12000-et megér (a zöld színű) és nem spilázom túl. Kicsire össze lehet hajtani, de a mostani PC nagy felfújható hátsó kerekünkhöz képest ez igen kicsi :o( Más bajom nincs vele.
De majd tavasszal, mikor tényleg venni akarunk, majd úgy megyünk, hogy mindegyikbe belepróbálom a fiam (overál nélkül :o)) és úgy nézem meg, hogy mennyire nehéz gyekkel együtt.... és ez alapján döntök. Te mire szeretnéd? Nem te írtál ki már egy kérdést ezzel kapcsolatban?
Ez 3000 Ft-tal több, mint amiket belinkeltél, az már sok?
Nekünk ez van, eredetileg a Hauck-ot akartam megvenni, de aztán a Baby Design győzött. Mindenféleképpen jobb a lapra csukódó, sokkal könnyebb egy kézzel irányítani, nem foglalja el az egész csomagtartót (az esernyőre csukódó nagyon hosszú összecsukva) és az esernyőnél csukott állapotban mindkét végén van 2-2 kerék, így nagyobb területen piszkol. A lapra csukódó önmagában is megáll, elég stabil, nem úgy mint a másik. Ja és sokkal nagyobb a kosara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!