Hóban közlekedni? De mégis hogyan és mivel?
Figyelt kérdés
Te milyen babakocsival közlekedsz hóban?2011. jan. 6. 21:17
1/9 anonim válasza:
Nagy kerekű bergon babakocsival, olyan mint egy tank. Nagy és kényelmes a bundazsákba beöltöztetett babócának és elég zárt is. A csili-vili trendi babakocsi a pincében várja a tavaszt.
2/9 anonim válasza:
Kunert vip van. mint egy csatahajó oylan. benne nekünk is a mózessel. én szeretem,. batár egy jószág :)
3/9 anonim válasza:
bergon 2dx, elmegy mindenhol. meleg, kényelmes, elfér a baba, imádom!!!!!!
4/9 anonim válasza:
Nekünk ilyen van. A nagy hóban is elmegyek vele bárhova. Nagyon szeretem. [link]
5/9 anonim válasza:
Ja és nem a piros hanem a rózsaszínes :)
6/9 anonim válasza:
Nekünk is Bergon babakocsink van. :)
7/9 anonim válasza:
Nekünk ez az itthoni sétálós babakocsi. A miénk még ABC Design néven futott.
Bárhova eltolom, nagy hóban is simán megy! Én szeretek nagyon hóban sétálni:)
A kultúrkocsit (garco ultima) csak az autóban visszük, pl áruházakba, rokonok látogatására, stb.
8/9 anonim válasza:
Nekunk Toma van. Olyasmi stilus, mint a Bergon. Nem letakaritott havas uton is toltam siman...
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!