Hogyan "tanítjátok" a kisbabátok más nyelvre?
Figyelt kérdés
Én franciául tudok, szoktam hozzá beszélni franciául is, énekelek, verset mondok stb. Ez elég? Annyit már sikerült elérni, és talán ez nagy szó - ahhoz képest, hogy már sokat felejtettem és csak néha beszélek franciául hozzá - hogy 15 hónapos korára már néhány szót felismer és rámutat arra az állatra, tárgyra.2011. jan. 6. 21:12
1/3 anonim válasza:
Most beszélj vele franciául ha nagyobb lesz gyakran nézétek idegennyelvű tv műsort, meséket, dvd-t is eredeti nyelven.
3/3 anonim válasza:
angolul tudok, szoktam neki énekelni és mondókázni angolul, ill. 2 készségfejlesztő játéka is angol nyelvű. Romániában élünk, így románul is mondókázok neki, bár sokat felejtettem a román mondókák, énekek közül (tanítottam, szóval sok ilyet tudtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!