Mivel etetitek a 6 hónapos babátokat, ha megkezdtétek már a hozzátáplálást?
s.tök, s.répa, z.borsó, alma, barack, krumpli, csirkemell, rizspép, Sinlac, banán, baba keksz, buláta.
Én a z.borsót úgy szoktam h botmixerrel összepépesítem, úgy nyugodtan adhatod neki. Az én kislányom imádja :)
6,5 hós a kislányunk. Körtét mi is adtunk, bébiétellel, keverve volt azt hiszem őszibarackkal, szereti, semmi baja nincs tőle.
Zöldbabot és zöldborsót is adunk (1 hete kezdtük próbálni), szintén bébiétel, azokat is eszi.
Én még céklát nem mertem adni :) De sokan adnak, olvastam másoknál is.
Szilva is adható, de csak óvatosan, mert székletlazító.
Nálunk is úgy van ahogyan írtad, reggeli tápszer, tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, uzsonna vagy tápszer vagy tejpép, vacsora tápszer. Étkezések után kis tápszer, néha elfogadja, de nem mindig.
Mi próbáltuk a bébiételes zöldségpürét, abban van kukorica is, azt is szereti a kislányunk.
Az én 6 hósom eszik gyümiből: alma,banán,körte,szilva, őszibarack.
Zöldségből:krumpli,s.répa,fehérrépa, paradicsom,cékla, zöldbab,zöldborsó,spenót,brokkoli,cukkini,sütőtök,karfiol,gesztenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!