Mennyi idős korában szokták a kislányoknak kilövetni a fülét? MIlyen fülbevaló a legjobb nekik? Csatolnátok képes linkeket a ti kicsiteknek milyen van?
Szerintem minél fiatalabb, annál könnyebb. Újszülött kortól (van, akinek már a kórházban kilyukasztották a fülecskéjét) kb. 3-4 hónapos korig könnyebb. Utána szerintem csak akkor lehet, ha már ő is akarja (óvodás/iskolás korban).
A lányomnak ilyen van (a sima köves, nem a pillangós/katicás)
Második vagyok
Persze először az volt benne, amit belőttek neki, ezt kb 2 hónappal később cseréltük le.
Köszönöm.
Kozmetikusnál kell lövetni vagy hol megbízhatóbb?
Kozmetikus vagyok és 8 hetesn csináltam meg a lányomnak.Kis franciakapcsos bébifülbevalója van.
Nem tudom mennyi látszik belőle:(!
Mindkét lányomnak a kórházban csináltattuk meg. Az elsőnek lőtték, a másodiknak szúrták.
Ezt lőtték be az első lányomnak, ez ilyen antiallergén orvosi cucc:
Erre cseréltük ki neki pár hónappal később:
Most az a kis köves beszúrós antiallergén lett beszúrva a második lányomnak, majd nemsokára ő is kap egy olyat, mint a másik.
Ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!