Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg igaz hogy a fiu babák...

Tényleg igaz hogy a fiu babák később csinálnak mindent? Ugy értem később fordulnak meg, kezdenek mászni, meg járni?

Figyelt kérdés

Mert az én kicsi fiam ,ár 5és fél hónapos és csak néha fordul meg ,de akkor is a kis kezét még maga alatt tarja ,nem huzza ki!

Amugy forog az ágyban,leteszem fejel rendessen és mire bemegyek hozzá addigra már teljesen megfordult .fejjel lefelé van!! Aggódnom kéne?? Üdv Nikol

2009. jan. 28. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
aggódnod biztos nem kell, de az hülyeség, h a fiúk később csinálják a dolgokat. az én fiam 3 hónaposan csinálta azokat, amiket írtál. ez szerintem a személyes fejlődésük. nem egyformák, ennyi.
2009. jan. 28. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt már én is hallottam,hogy a fiuk picit lustábbak. Szerintem nem kell aggódni. Minden baba más. Biztos van,vagy lesz olyan amiben a Te kisbabád lesz a jobb!!
2009. jan. 28. 21:41
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszike a válaszotokat!

Igen kedves utolsó válaszadó

pont ez a bajom hogy a szomszodbarinőmnek a 4 és fél hós kislánya ma láttam saját szememmel hogy négykézlábra állt ,meg simán 3 másodperc alatt megfordult!!

És szinte féltáékeny vagyok hogy az én babám miért nem csinálja már hiszen már idősebb 1 hónappal!!

Na de ő 40.hétre született mi meg 37 re!!

Édesanyám azt mondja nyugi ez a 3hét sokat számít hogy nem méhen belül fejlődött!! Üdv És még 1 x köszike mindenkinek

2009. jan. 28. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
szomszédbarinőmnek akartam irni
2009. jan. 28. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

nagyon butaság, h így nézed a kislányt:))) nem egyformák a gyerekek. a te manód is meg fog tanulni mindent. én is féltékeny voltam mindenkire, akinek nagyobb babája van, mint a fiam, h húúú mennyi mindent tud már... és rájöttem, h nem kell, teljesen felesleges, mire észbekapsz már körülötted fog futkározni:))

2009. jan. 28. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 38. hétre született, de szerintem ez nem döntő. Annyi idős lehetett, mint a tied amikor elkezdett hasról hátra megfordulni. 6hós kora körül tanult meg visszafordulni, 7hónaposan kezdett mászni rá egy hetére felállt. Most 9 hónapos kapaszkodva sétál (gurulósszéket használja járássegítőek:-)) és kb 1 hete tanult meg felülni. Lehet a te kisfiad is rövid idő alatt meg fog tanulni sok mindent, nincs lemaradva.
2009. jan. 28. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:

A 2 kedves utolsó válaszadóknak nagyon köszönöm!!

Igen már a párom is mondta hogy fölösleges ilyeneken gondolkodni meg agyalni majd fog ő is mindent tudni ,majd a maga idejében!!

Megnyugtattatok!!!

2009. jan. 28. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van, de kis lusta. Gyerekfüggő szerintem. Na meg a súly sem mindegy...
2009. jan. 29. 07:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Hú akkor én sem aggódom:)7 hós a lányom és ő is csak most barátkozik a forgással.Látom rajta hogy menne neki de nem csinálja csak az oldaláig forog.Kis lusti.
2009. jan. 29. 08:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja 6670 gr ok vagyunk!!
2009. jan. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!