Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sportbabakocsit hány hónapos...

Sportbabakocsit hány hónapos kortól használtok?

Figyelt kérdés
Eddig mózest és a hordozórészt csatlakoztattuk a vázra, de már gondolkodom, lehet jobb lenne a sportrészt rátenni.
2011. jan. 5. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. 5,5-6 hónapos kora óta, nem emlékszem pontosan. Már szeretett volna kilátni belőle, a felüléssel próbálkozott, úgyhogy a sport részt tettük fel a vázra, természetesen megdöntve, amíg nem ült egyedül. Egyébként kisfiam nem viselte el a mózest, a hordozóból meg kezdett kilógni a lába. :)
2011. jan. 5. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
A hordozónk még jó neki hosszra, csak tolja magát előre, hogy jobban kilásson, ezért gondolkodom a sportrészen, bár még nem ül magától.
2011. jan. 5. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
4, 4.5 hónapos kortól, már nem szeretett a mózesben feküdni. A miénk állítható bármilyen fokra, szóval nem terhelte a hátát.
2011. jan. 5. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Az enyém sem tudott még ülni, de állandóan a fejét emelgette a mózesben. Megsajnáltam, és emeltem a támlán.

Így már jobban tetszett neki a dolog.

2011. jan. 5. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 7 honapós korátol kezdtem használni a sport kocsit, bár még nem tudot ülni, de csak az első fokozatra emeltem neki h egy kicsit kiláson.
2011. jan. 7. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
7 hónapos korától,amikor már egész nap ült és állt itthon .
2011. jan. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!