3 hetes babának mit adjak hasfájásra? Egyszerre csak egy félét lehet szedni, vagy lehet kombinálni őket?
Az előző válaszoló majdnem mindent leírt, amit mi is használtunk, kivéve: Normaflore és az orvos által felírt gyógyszertári kikeverős (bélgörcsökre). Tápszert is váltottunk. Hetek óta nem volt hasfájás, most 3 napja újra elkezdődött. (3 hós múlt a babám)
A Gripe Water-re nekem azt mondta a doki, h nyugodtan adhatom 1 hós kor alatt is, csak kicsit kevesebbet, mint az előírt.
Sztem ne kombináld! Nekem volt olyan, h egy nap kétfélét is kapott a kicsi (kifogyott az egyik doboz, du másikat adtam neki; azt hiszem talán Infacol és Espumisan volt), de nem volt jó (ill. jobb tőle a helyzet).
Nekem az FLP-s Aloe Vera activator tökéletesen bevált minden fájdalomra, lázcsillapításra, alvásra, nyugtatásra.
Szerintem a szereket ne kombináld, csak begörcsöl és azért fog sírni.
A maszírozás persze mehet bármivel együtt, és a meleg párna is.
Nekem használt, ha cicire tettem, akkor jobb volt neki kicsit.
De tényleg ki kell várni, elmúlik, 6 hét körül enyhülni fog. Addig türelem, és ne várd, hogy jobb legyen, inkább készülj fel rá minden nap, hogy sírás lesz. Légy nyugodt, mert a baba érzi, ha nyugtalan vagy. Ezen minden baba átmegy, és minden anyuka is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!