Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi alkalom után vehető...

Mennyi alkalom után vehető észre javulás a Dévény tornánál? És mennyibe kerül 1 alkalom?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Az első 2 alkalmat végig ordította. Aztán szépen lassan csökkent a sírások száma. Most, hogy már ilyen ügyes, szinte egy hangja sincs:)

2011. jan. 4. 21:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én is bízom a gyors javulásban. Még nem kúszunk, nem mászunk és az önálló ülés sem nagyon megy, ezért javasolták a tornát.
2011. jan. 4. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi két hónaposan kezdtük, szegénykém nagyon hipotón volt. A szülőszobán csak lógott le a mellkasomról a kis keze...

Két hónaposan arra emlékszem, hogy mondott a gyógytornász dolgokat, hogy ezt is azt is kellene már csinálnia. Heti egyszer jártunk, és 3 hét után már mindent csinált, amit az életkorából adódóan elvártak tőle. Nekünk is ingyenes volt, az újszülöttosztályon adtak beutalót.

A sírásról: az én fiam totál nyugodt gyerek születésétől, úgyhogy kb. 20 perc után kezdett el sírni (fél órásak voltak az alkalmak), de sokszor egyáltalán nem sírt. Nem fájt neki, a tornász mondta, hogy azoknak fáj, akiknek kötött az izmuk. Akinek ilyen kis puha, mint az enyémé volt, annak nem fáj. Csak, ahogy valaki már írta, nem azt csinálja, amit akar, idegesíti, kényelmetlen a pozíció... ilyesmi.

Ja, még annyit, hogy mondták előre, hogy valószínűleg később fog csinálni dolgokat, mint a többi gyerek. Ehhez képest végül mindent korábban csinált (5 hónaposan kúszott, 8 hónaposan felállt és lépegetett).

2011. jan. 5. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!