Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szilvát mivel tudnám adni 6,5...

Szilvát mivel tudnám adni 6,5 hós babámnak?

Figyelt kérdés
Alma kivétaléval,mert azt kapott tegnap is.
2011. jan. 4. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam minden nap almával kapja a gyümölcsöt. Mi a baj vele? Add neki magában, banánnal vagy körtével akkor. Légy kreatív. Keverd össze, kóstold meg, ha finom, add neki. Nem biztos, hogy ami Rozi babájának ízlik, az Marcsiénak is fog.
2011. jan. 4. 14:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem baj ha mindennap kap almát?Nem fogja megunni?
2011. jan. 4. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is mindennap adok almát és imádja. Nyáron a barack volt, télen az alma mindennapos.
2011. jan. 4. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 7 hónapos kora óta egy héten 5x van alma. Most 9 hónapos. Imádja. Ha nem enné, nyilván nem adnám neki. Hogy a te gyereked meg fogja-e unni azt nem tudom, de mindenesetre baja nem lesz, ha gyakran kap almát. Persze csak ha nem fogja meg a hasát. De az alma Mo. első számú, hazai gyümölcse, egészséges.
2011. jan. 4. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Őszibarackkal! Először én is almával adtam, aztán kipróbáltam a barackkal és úgy szerintem sokkal finomabb. Kisfiamnak mondjuk mindkét variáció bejött. :-)

De egyébként ahogy az előző válaszoló is írta, bármivel. Próbálgass!

2011. jan. 4. 14:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Almával fogom neki adni,mert ő is szereti csak nem tudtam,hogy lehet-e mindennap adni.:)
2011. jan. 4. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam neki venni tojásmentes babapiskótát (Manner) vagy Hipp babakekszet és azt szoktam belemorzsolni. A fiam imádta.
2011. jan. 4. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is sokszor adok szilvát a kislányomnak, mert szorulásos és ez mindig segít. Almával, banánnal, barackal vagy kekszel, babapiskótával is jó!

Sajnos mi csak ritkán ehetünk almát, mert rettenetesen megfogja a hasát.

2011. jan. 4. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm az ötlataket.Végülis alma-körta-szilva volt az uzsi.Nagyon ízlett neki.:)
2011. jan. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!