Szilvát mivel tudnám adni 6,5 hós babámnak?
Figyelt kérdés
Alma kivétaléval,mert azt kapott tegnap is.2011. jan. 4. 14:19
1/9 anonim válasza:
Az én fiam minden nap almával kapja a gyümölcsöt. Mi a baj vele? Add neki magában, banánnal vagy körtével akkor. Légy kreatív. Keverd össze, kóstold meg, ha finom, add neki. Nem biztos, hogy ami Rozi babájának ízlik, az Marcsiénak is fog.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem baj ha mindennap kap almát?Nem fogja megunni?
2011. jan. 4. 14:22
3/9 anonim válasza:
Én is mindennap adok almát és imádja. Nyáron a barack volt, télen az alma mindennapos.
4/9 anonim válasza:
Nálunk 7 hónapos kora óta egy héten 5x van alma. Most 9 hónapos. Imádja. Ha nem enné, nyilván nem adnám neki. Hogy a te gyereked meg fogja-e unni azt nem tudom, de mindenesetre baja nem lesz, ha gyakran kap almát. Persze csak ha nem fogja meg a hasát. De az alma Mo. első számú, hazai gyümölcse, egészséges.
5/9 anonim válasza:
Őszibarackkal! Először én is almával adtam, aztán kipróbáltam a barackkal és úgy szerintem sokkal finomabb. Kisfiamnak mondjuk mindkét variáció bejött. :-)
De egyébként ahogy az előző válaszoló is írta, bármivel. Próbálgass!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Almával fogom neki adni,mert ő is szereti csak nem tudtam,hogy lehet-e mindennap adni.:)
2011. jan. 4. 14:27
7/9 anonim válasza:
Én szoktam neki venni tojásmentes babapiskótát (Manner) vagy Hipp babakekszet és azt szoktam belemorzsolni. A fiam imádta.
8/9 anonim válasza:
Én is sokszor adok szilvát a kislányomnak, mert szorulásos és ez mindig segít. Almával, banánnal, barackal vagy kekszel, babapiskótával is jó!
Sajnos mi csak ritkán ehetünk almát, mert rettenetesen megfogja a hasát.
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszönöm az ötlataket.Végülis alma-körta-szilva volt az uzsi.Nagyon ízlett neki.:)
2011. jan. 4. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!