Mikortól olvastok a babátoknak elalvás előtt mesét? Hány hónapós kórtól?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 14:12
1/5 anonim válasza:
13 hós a fiam, mi egyelőre ebéd után, a nappali alvásnál mesélünk, azt viszont már kb. 7 hónapos kora óta.
Este már olyan fáradt, hogy fürdés után megissza a tejitalt és gyakorlatilag elájul, még szerintem jópár hónap, talán fél év lesz, mire kibír akkor is egy mesét.
2/5 anonim válasza:
A nagynak 5 hóstól, a kicsinek 3-4 hós kortól. A nagy egyelőre könyvzabáló.
3/5 anonim válasza:
Újszülött korától. Tudom, hogy nem tudta mit csinálok, de imádom a meséket és imádok olvasni. Az elején, amíg pici volt, mindent, amit olvastam hangosan olvastam, olyan felolvasás szerűség volt nálunk állandóan.
4/5 anonim válasza:
A 13 hós fiamat még mindig nem érdekli ilyen formában a mesekönyv. Napközben lapozgatjuk, mutogatjuk benn az állatokat stb, de az alvás előtt aztán hiába próbálkozunk már hónapok óta.
5/5 anonim válasza:
Kb. másfél éves kora óta minden este mesélünk. Most 29 hónapos, imádja a mesekönyveket. Ráadásul türelemmel végig is hallgatja, sőt, el tudja mesélni, hogy miről szólnak a történetek, amiket már többször hallott, sok esetben ő fejezi be a mondatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!