Lehet valami baja a torlokendotol? 10 és fél hós babám új mániája, hogy kiszedi a torlokendoket, s azt szívja (pampers aloe verásat használunk). Nagyon izlik neki :-)
Figyelt kérdés
Hagyhatom, vagy inkább ne? Lehet jó a hideg az ínyének. Adtam neki vizes textilpelust, de akkor is a torlokendo a sláger.2011. jan. 4. 13:28
1/4 anonim válasza:
Az én lányom is 10 hónaposan keztde ezt, mi is az aloe verás pamperst használjuk :)
Szerintem semmi baja nem lesz tőle, én hagyom neki, végülis babáknak van kitalálva. Most egyébként másmilyet vettem, mert nem volt pampers, ezzel nem csinálja.
2/4 anonim válasza:
Én nem hagynám, mert az külsőleges használatra van, nem belsőleg használandó. Egyébként meg ki tudja hogy mi van benne, amit a baba gyomrának, szervezetének nem tesz jót.
3/4 anonim válasza:
Az én fiam 14 hónapos, és neki mindegy a márka, ő mindegyiket a szájába veszi, ha nem vagyunk résen.
Szerintem ekkorka mennyiségtől nem lesz bajuk, nyilván nem ez lóg napi 24 órát a szájukban. Inkább ezt nyalogassák, mint a kutyaszőrös lábtörlőt.
4/4 anonim válasza:
Az én 16 hónapos fiam kivesz egyet a zacsiból,az orra alá dörgöli,és mondja hogy hmmmm:),ja és megtörli az orrát vele ha kell ha nem.Mi rossmanost használunk,a zöld a kedvence:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!