Anyukák! Nagyon felkapott divat még a hideg időben is a kenguru. Miért?
Előnyöket szeretnék hallani róla, mert engem még nem sikerült senkinek se meggyőznie róla, hogy az a babának ( is ) jó.
Szeretném, ha nem letámadó jellegű válaszokat kapnék.
Köszönöm.
És a téli hideg időben alá tudtad öltöztetni a babádat, hogy ne fázzon?
Kiskabát pl elfért alatta?
Igen, én is így vagyok vele, hogy inkább a babakocsi, mint a kenguru, pedig én is magamra vagyok utalva, mivel párom keveset van itthon ( külföldön dolgozik ), de valahogy el nem tudom képzelni, hogy lifegjen a hátamon, vagy a mellkasomon, pláne, hogy a melleim is be vannak durranva rendesen, ilyen hideg időben meg non-sense, hogy fázni hagyjam, mert nekem így kényelmesebb a hordása.
Azért köszi a válaszokat.
én egyetlen okot tudok mondani ami teljesen mellette szól:
nem volt hajlandó másban ellenni! Próbáltam én a babakocsit, de úgy visitott mint akit nyuznak, akár fél órán keresztül is. Nagyon rühelte. Mindig babakocsival indultunk sétálni, mikor már nem birtam tovább hallagatni a sírását, akkor kivettem a kenguruba beraktam és 1 perc múva már aludt is. Hál istennek most jobb a helyzet, már nagyobb, 10 hós. Most elvan benne amig elmegyünk a gyerekorvoshoz, védőnőhöz 10 perc. Visszafelé már visit szegénykém. ugyhogy rohanunk haza.
Ha muszáj lenne biztos beletudnám raknia kenguruba most is, mert állítható, végszükség esetél mindig ott van velem. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!