Pont volt egy másik gyereküléses kérdés az előbb, oda ezt válaszoltam:
Attól függ, mekkora a baba.
Nekem 8 hónaposan, amikor vettük kisfiamnak az ülést, akkor az volt a fontos szempont, hogy ne költsünk rá százezreket, hogy elég sokáig tudjuk használni, hogy masszív legyen, hogy menet közben dönthető legyen, hogy plüssös huzata legyen ebbe kevésbé izzad bele -, és a legfontosabb: hogy kényelmes legyen neki. Mi ez alapján ezt választottuk: [link]
A narancssárga színű mellett döntöttünk.
2011. jan. 4. 09:28
2/12 anonim válasza:
Tescoban vettük anno, amikor akciós volt. Semmi gond vele, ugyanúgy dönthető, strapabíró, most már a második gyermekünk használja. Képet nem tudok róla mutatni. de nem minden olcsó ülés rossz! Annyi, hogy nem olyan pihe-puha minőségű anyaggal van behúzva.
2011. jan. 4. 09:30
3/12 anonim válasza:
Mi szuperjó ÚJ gyerekülést vettünk vaterán 12ezerért.
Eddig két ülést vettem már Vaterán használtan, azok ráadásul jó minőségűek, csak egy gyerek ült már bennük...
Ki kell fogni, 4-10 között igazán jók is vannak néha.
2011. jan. 4. 09:33
5/12 anonim válasza:
Mi a Brandonban vettünk Nania gyerekülést, hát sokkal olcsóbb volt itt ez a fajta, mint máshol, elég sok helyen körbenéztünk. Nem a leggagyibb, nekünk tökéletesen bevált, árban viszont nem a súlyos 10ezrek... Ha nagyobb kell majd, biztos, hogy maradunk ennél a márkánál.
2011. jan. 4. 09:44
6/12 anonim válasza:
Nem tudom mit nevezel drágának, mi ilyet vettünk: [link]
Azért ezt, mert árba ez még belefért, elvileg sokáig tudja használni, dönthető és nem utolsó sorban a kisfiamnak is tetszett.
2011. jan. 4. 09:56
7/12 anonim válasza:
0-18 kg-ig Remi volt, dönthető. Most nőtte ki 22 hónaposan, most Naniát vettünk. Emelhető fejtámlás, strapabíró, masszív ülés.
megengedhetém hogy drágát veegyek de szerintem felesleges 40-50ezerért venni,az olcsobb is megteszi,én ezt vettem,és nagyon elégedett vagyok vele.
2011. jan. 4. 10:43
9/12 anonim válasza:
Én is a Naniára szavazok :D
Nekünk is olyan van, 13000ft volt újonnan szállítással együtt, és a lányom imádja. A hordozóba utazott eddig, mert 9kg-ig használható volt, de mióta több réteg ruha van rajta, utálta. Ebben nyugodtan elvan még hosszú utazás alatt is, és végre újra alszik az autóban :D
Ne haragudj, hogy nem pont a kérdésedre válaszolok. Pont ugyanitt tartunk mi is, szóval külön örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy bár nem tudom mennyi idős a babád, minél kisebb legyen a súlykategória, amit átfog. Tehát 9-36 kg-ig szerintem nem jó venni. Mert azért ne felejtsük el miért is kell használni, az pedig a biztonság. Egy 9 kilós babát nem fog úgy megvédeni mint egy 36 kilós gyereket (tudom, tele van pakolva szűkítőkkel). Nekem fontos az is, hogy dönthető legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!