Milyen babafürdetőt vegyek? 3 hós kislányom bőrét
kiszárítja a Johnson's fürdető. Az orvos által felírt
pedig összeragacsozta a haját. Olyan fürdetőt keresek,
ami testre és hajra egyaránt használható és nem
szárít.
Figyelt kérdés
Kislányom hosszú hajjal született, ami azóta sem kopott ki, folyton bemártja a fejét a vízbe, így nem hagyhatom ki fürdetéskor a napi hajmosást sem. A fejbőre viszont szintén kiszárad a fürdetőtől.
mi naturlandos fürdetőkrémet használunk és nagyon bevált.
2009. jan. 28. 10:32
2/13 anonim válasza:
Szia!
Próbáld ki a Babé fürdetőjét, lehet hajra is tenni, 500ml 2800 Ft körül van, de biztosan jó lesz a kis bőrének, nekünk bevált, a 7 éves lányom még mindig avval fürdik
2009. jan. 28. 10:33
3/13 anonim válasza:
Én is Naturland termékeket használok. De szerintem nagyon jók a Gabi-k is!
2009. jan. 28. 10:36
4/13 anonim válasza:
Szia! Nekem a védőnöm már az első alkalommal mondta, hogy a Johnson's termékek nagyon szárítják a babák bőrét, esetleg nagyobb gyerekeknél szabad használni. Ezért én a Gabi esti fürdetőjét használom, de jó még a Babe olajos fürdetője is, és a Nívea olajos fürdetőjét is tudom ajánlani. A Níveának van még kimondottan baba krémje tégelyes kivitelben, a baba arcára is nagyon jó, 650,- ft-ért vettem, és nagyon-nagyon jó. A védőnéni mindig megdícséri, hogy milyen szép a kisfiam bőre.
2009. jan. 28. 10:37
5/13 anonim válasza:
Én is a Babe tusfürdőt és testápolót használom a lányimnak, látványos a javulás:)
2009. jan. 28. 10:44
6/13 anonim válasza:
szia,
Amíg ilyen pici volt a csajszink, én csakis azt a krémet használtam, amit a gyógyszertárban kevernek ki.
Fürdés előtt szépen átmasszíroztam vele a kis testét, így a nagy része beszívódott, ami maradt rajta azzal fürdettem le.
A pancsivízbe tettem gyógyszertári napraforgó olajat is. Ezzel az olajjal be lehet dörzsölni a hajas fejbőrt is, és utána alaposan el kell öblíteni. Bár nekünk nem volt nagy hajkoronánk. De így biztosan nem szárad ki a fejbőre, és koszmós sem lesz.
2009. jan. 28. 10:44
7/13 anonim válasza:
Szia nekünk sem volt jó a Johnson fürdető,sok fajtát kipróbáltunk,és nekem a baba szappan vált be,és a Nivea sampon,a Nivea fürdetők is jók.
2009. jan. 28. 10:48
8/13 anonim válasza:
Szia! Nálunk sem kopott ki a haja a kisbabámnak, sőt, már 8 hónaposan vágni is kellett. Úgyhogy nekünk is mindig hajat kell mosni. Mi testre a Naturland fürdetőkrémet használjuk (nem szárít és soha nem használtunk testápolót mellé) előtte bekenjük, és mint már előttem is írták jól beszívja a bőre mire vízbe kerül, ápol is és tisztít is. A haját pedig Sebamed baba samponnal mossuk minden alkalommal.
2009. jan. 28. 11:00
9/13 anonim válasza:
Naturland vagy babe!
2009. jan. 28. 11:03
10/13 anonim válasza:
Nekem is 6 hónapos koráig száraz volt a bőre,de nagyon. Azt mondta adoktornéni, hogy ne váltsak fürdetőt, de kenjem testápolóval minden fürdés után. Nekünk a Johnson's baby soothing naturals bőrtápláló testápoló vált be, nagyon finom a bőre tőle, a szárazságnak nyoma sincs. A fürdetőnk szintén johnson's. Kend be a fejecskéjét babaolajjal, hátha nem szárad ki, én mindig bekenem, az nem is volt száraz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!