Milyen minőségű a "liliputi"cipő?
Figyelt kérdés
Használ valaki ilyet?Ha igen,akkor légyszi írd meg a véleményedet róla!Http://www.Liliputi.Hu/index.Php?M=main&a=showProductCat&page=cipok
Az én kisfiam májusban lesz 1 éves,és szeretnék neki kényelmes jó minőségű cipőt vásárolni.
2009. jan. 28. 09:52
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én egy hete vettem meg a 8 hónapos lányomnak és hát csakis jót tudok mondani róla. Ebben sokkal biztosabban áll és lépked. Szereti nagyon. A lába sem büdösödik bele mint a tappancsos zokniba előtte. Szóal nyugodtan vegyél én nagyon elégedett vagyok.
2/9 anonim válasza:
az én fiam is májusban lesz 1 éves. és szintén cipővásálrás előtt állunk. olyan márciusra, áprilisra tervezem, amikor már biztosan tud sétálgatni. a liliputiról én is jókat hallottam, de a sieste és a scholl babacipői is nagyon megbízhatóak.
3/9 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, de csak interneten lehet megrendelni? Nincs bababoltokban ez a márka, vagy hasonló puhatalpú, jó minőségű cipő?
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezt a fajtát csak neten lehet megrendelni.
Ha valaki tudja pontosan az írjon!Biztos van még jó minőségű babacipő,én az első fiamnak siestát vásároltam ,az is nagyon jó,de ebben megtetszett,hogy nagyon rugalmas,és szellőzik.Előre is köszönöm
2009. jan. 28. 13:05
5/9 anonim válasza:
A liliputi nagyon jó minőségű, szép és igényes. Sok ismerős használja és mindenki szereti! Te is fogod ;)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,valószínűleg rendelek egyet!(tavasszal)
2009. febr. 13. 08:26
7/9 anonim válasza:
Rossz. Eleve csak bentre vedd meg, ha kint akarod használni, akkor pillanatok alatt tönkremegy. Mondom ezt úgy, hogy az én lányom 13 napig tudta hordani, pedig még nem is jár, csak lépeget. Kilyukadt a cipő talpa, pedig nem maratont futottunk benne, ha még menni se tud a gyerek. De a benti használattal is gondunk van, mert mivel sokat mászik a baba, a cipőnek a felső része kopik nagyon. Ennél sokkal de sokkal jobb minőségű anyagokkal kéne dolgozniuk, mert így csak a guta kerülget, hogy 6.000 Ft-ba került és két hétig tartott. Senkinek sem ajánlanám. Persze szépnek szép, én is azért vettem, mert beleszerettem, de ha valaki tipegőknek gyárt cipőt, akkor az kösse fel a gatyáját, és ne olyan cipőt küldjön a vásárlónak, amit leginkább vitrinben kéne tartani. Az a jó cipő, ami hordás közben is szép marad, még ha használódik is.
8/9 anonim válasza:
Ja, és nem büdösödik bele a lába, ez való igaz. De a minőség is ugyanilyen fontos lenne.
9/9 anonim válasza:
#7-es! Miért nem küldted vissza??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!