Babám szájából mindig kiesik a cumi, és sírni kezd utána. Van olyan cumi, amelyikkel könnyebb a babának?
Figyelt kérdés
Állandóan cicizne és ezért fáj a pocija, azért adtam neki cumit. Kb fél perc után kicsúszik a szájából és sírni kezd érte. 1hós a baba. 1-es Nuk latex cumit használunk. Mi lehet a baj?2009. jan. 28. 08:27
1/6 anonim válasza:
Ez normális.Esetleg megpróbálhatsz másik cumit adni neki(mi aventes cumit használunk), de egy darabig sajna ez lesz, kipotyog és neked vissza kell adni.Az is lehet hogy még nem érzett rá.
kitartás
2/6 anonim válasza:
Meg fogja hamar tanulni vissza szívni,de addig segíteni kell neki.
3/6 anonim válasza:
Nálunk is ez volt.már azon voltam hogy rácelluxozom a szájára:(csak vicc volt).Éjjel minden 15 percben kiesett, és nyöszörgött érte, de hamar megtanulja majd szívni.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Mi is ezt a cumit használjuk , eleinte nálunk is ez volt. Most már 4 hónapos és egész jól megtanulta szívni.
5/6 anonim válasza:
Nálunk is ez volt állandóan kiesett a szájából én pedig fél álomban a kiságy felett álltam és raktam vissza a szájába. Most 11 hetes és már nem is kell neki a cumi csak ha nagyon nyűgös. Ja és mi is Nuk-os cumit használunk!
6/6 anonim válasza:
Na én nem adtam neki vissza!Annyiszor kiköpte hogy arra gondoltam hogy nem vágom át!Szoptattam annyiszor csak akarta és ma i napig azt teszem ha nyűgi.Nem is cumizim az újját se szopja..ma 8 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!