Azoktól a szülőktől kérdezem, akiknél a babánál nehezen ment a kakilás, hogy vezették be azokat az ételeket, ami fogja a székletet? Pl. : krumpli, répa, banán?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 16:00
1/4 anonim válasza:
én is ezzel küzdöm
az őszit szereti, és az kicsit hajt, ahhoz adom kis mennyiségben az említetteket.
2/4 anonim válasza:
Ez nehéz ügy. Amikor épp folyósabb volt a kaki, akkor adtam.
Már 3 éves múlt a lányom, de sajnos a banánnal csínján kell bánni, pedig nagyon szereti, minden nap meg bírna enni egyet-kettőt, ehhez képest max. 1-2x kap hetente.
Krumplival/répával ilyen gondunk nekünk nem volt, a rizst kell kerülni szintén, és amikor nagyobb lett, a kakaót és csokit (ezeket csak ünnepnapokon kapja szinte, illetve most már az oviban nem tudom kontrollálni...)
3/4 anonim válasza:
nálunk is a banán okoz gondot, így csak akkor kap egy kicsit, ha éppen hígabb a széklete, pl. fogzás miatt. de egyébként nem kap. majd kicsit később.
más zöldséggel, gyümölccsel eddig nem volt gond.
4/4 anonim válasza:
nekem az alma,krumpli,répától is kakil csak keményebb a széklete.mi hozzátáplálás elején vagyunk de én úgy csinálom hogy ha reggelire olyat kap a fog akkor délután olyat ami hajt vagy nem fog.és fordítva.pl reggeli barack ebéd krumpli,reggeli alma ebéd cékla.de még így is többször kakil mint amikor csak tápszeres volt.szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!