Hogyan kéne leszívnom az orrát, hogy hatásos legyen? Bőv. Lent.
3 és fél hetes a babám, dec. 08-án született, és tegnapelőtt hajnalban elkezdett köhögni,tüsszenteni, és szortyogni, kézi orrszívónk van, de lehet, hogy nehezen vagyis én úgy veszem észre, hogy nehezen jön ki a takony az orrából,ha ezzel szívom, ugyan nem próbálkoztam mással, de lehet, hogy kellett volna.
A Doktornő azt mondta, hogy nagyon fiatal még az ilyen betegséghez, tegnap este hőemelkedése volt, popsiban mértem 37.8-9-et az 37.3-4-nek felel meg.
Szeretném megakadályozni azt, hogy a fülére húzódjon.
A baj mellé tartozik az is, hogy már nincsen tejem, így alig kap némi védettséget a babám, mert már milupa milumilt adunk neki, és vizet ugyan ma kezdtem el a teát, mert ezt javasolta a Doktornő, hogy adjak neki nyugodtan teát.
Tippek?
Előre is köszönöm.
Nem emlékszem mikortól lehet tengervizes orrspryt használni, ha lehet ekkora babánál(védőnénit kérdezd meg), akkor egy egy adag, pár perc és porszívós orrszívás. Feloldja a taknyot a nemjó helyre büfizett anyatejet...
Utálják a babák, de nem fájdalmas, üvölt, de ez van, ha nem tennéd akkor a fülére menne, és az nagyobb gond, mint két perc kínzás, és utána egy ciróka maróka, hamar elfelejtik, nem fog haragudni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!