Gabonaféléket mennyi idősen és hogyan vezetted be a babának? Melyikkel kezdted?
Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 10:59
1/7 anonim válasza:
Közel 7 hónapos volt a babám, amikor bevezettem neki a glutént, glutén tartalmú babakeksszel. (6 hónapos elmúlt, amikor elkezdtem a hozzátáplálást.) Mivel ekcémás, gasztroenterológus javaslatára minél hamarabb be kellett nála vezetni.
Aztán vettem Kölln olvadópelyhet, majd 7 gabonás tejpépet, a Babylove-os 3 gabonást. Olyan 7,5 - 8 hónapos korától pedig liszttel sűrítettem a főzelékeit, és onnantól evett már kiflit, kenyeret is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 17. 21:33
3/7 anonim válasza:
Szia! 8 hónaposak vagyunk, már két hónapja csócsál bulátát, a védőnő azt mondta, azt lehet, kb egy hónapja eszik babakekszet, és most vettük meg mi is a Kölln oldódó zabpelyhet, abból 3 napja kap napi egy evőkanalat az esti HA pépjébe. Most egyébként 1-et fizet 2-t kap akció volt a Tescoban belőle, szerintem még tart, és így nagyon baráti az ára, meg BIO is, nézd meg.
4/7 anonim válasza:
Szia! Én a Sinlaccal kezdtem,5 hónaposan,az allergén mentes,rizs- és szentjánoskenyérmag alapú. A glutén miatt Milupa 7gabonás pelyhet adtam a babámnak 6 hónaposan. Ő is ekcémás.
Bocsi!!!Az első válaszolótól kérdezném,hogy a babakekszben nincs tojás?
5/7 anonim válasza:
Babakeksz (Hipp) almapürében. (Nincs tojás a kekszben, de glutén igen.)
6/7 anonim válasza:
Én 5 és fél hónaposan kezdtem, szintén babakeksszel.
7/7 anonim válasza:
5,5 hósan Sinlac, 6 hótól kenyér morzsa, illetve kenyérhéjat adtam kezébe csócsálni (fogzik). Saját sütésű kenyeret adok csak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!