Hogyan altatjátok el a kisbabátokat este?
Sehogy :)
Amíg kicsi volt, szinte elájult a mellemen szopi közben, majd kb 4 óra múlva felébredt.
10 hetes kora óta alussza át az éjszakát (elején 8 órát aludt, majd egyre tovább)
Most 10,5 hónapos, tápszert kap este, félhomályban, amit ha megivott, megdajkálom, puszilgatom kicsit, majd kap jóéjtpuszit, és lefektetem.
Pici kora óta tudja, hogy este van, alvásidő. Soha nem akart kijönni.
Amúgy nagyon fontos a "szeánsz" előtte: fürdés, pelus, szopi (most már sajnos tápszer), majd lefekvés. Ugyanis volt, hogy későn értünk haza (karácsonyi családlátogatás), ezért nem fürdettem meg, mert délben a kaki után pont popsit is mostam neki, így csak a pelus-tápi volt meg, és amikor betettem a kiságyba, felült, és elkezdett mesélni nekem :) Mondtam, hogy alvás van, adtam puszit, lefektettem, és lekapcsoltam a lámpát. Utána már aludt, mint a kisangyal.
Most 11 hónapos. A nappalink a gyerekszoba is, és este tévézünk mellette, ha már elaludt. Soha nem ébredt fel rá. (napközben a halk telefoncsörgésre is felriad)
8,5 hós. Általában cicin alszik el, vagy teázás közben. Egyedül nem megy neki, csak akkor tudom a helyére tenni, ha már mélyen alszik. Éjjel 10 órát alszik, közben kismilliószor felkel szopizni.
a te babád?
nálunk is hasonlóan mennek a dolgok!
fürdés,baba olajjal meg masszírozom (száraz a bőre) öltözés, cicizés, hami az ágyában (mert sajnos tápszeres is) fogja a cumisüveget én ülök az ágya mellett és amikor megette/itta elengedi az üveget elfordul és alcsizik! párszor megébred szólok neki halkan hogy itt vagyok kincsem aludj csak és 6ig alszik,aztán cicizik és alszik 9ik!
6hónapos koráig csak cici volt és azon aludt!
most 7hónapos=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!