Nem igazán látom át a dolgokat, segítenél? ( második baba)?
December 17.e óta vagyok gyesen a 2 éves kisfiammal. terhes lettem, kb 6 hetes lehetek, de már jeleztem a cégnél, hogy megyek vissza dolgozni. januártól veszem ki a szabikat, március elején kezdenék ténylegesen.a cég még nem tudja, hogy kismama vagyok ismét. Gondolom úgy működik a dolog, hogy január 1-vel vissza mondom a gyest a máknál, és hivatalosan dolgozok, vagyis elöbb szabin vagyok, utána mikor elfogyott a szabi megyek táppénzre. ezt így szokták csinálni mások is?
és milyen juttatások járnak a második gyermekre?
Gondolom a tgyás ugyan úgy 6 hónapig, utána a gyed. igaz?
köszönöm, ha megerősítetek az elgondolásomban!
és BUÉK mindenkinek!
Persze minden ugyan úgy,mint először:táppénz,tgyás,gyed...
Miért mondod vissza a gyes-t? csak 8 órában tudsz ott dolgozni?-csak mert úgy tudom,hogy gyes mellett is lehet dolgozni,de nem 8 órát.
szia
itt az oldalon van egy csajszi aki iszonyat sokat tud minden ilyen témában, és hamar válaszol írj neki, segíteni fog
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
köszönöm lányok!
a gyest azért mondom vissza, mert úgy tudom, hogy csak 6 órában lehet dolgozni mellette.
az én munkahelyemen csak 8 órás műszakok vannak :(
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!