Szeretnék tapasztalatokat olvasni a Respisense légzésfigyelőről!?
Még kismama vagyok, légzésfigyalő vásárlás előtt állok, ezért szeretnék tájékozódni a Respisenséről. Nagyon tetszik, hogy pelenkára lehet rakni, hordozható, de nem macerás mindig levetköztetni a picit ha ki akarod kapcsolni? Ha pelenkát cserélek mindenképpen ki kell kapcsolni?
Ha a baba forgolódik akkor nem zavarja, hogy valami oda van csatolva a pelusára?
A leírása szerint ha napi 16 órát használom és háromszor kapcsolom ki akkor 6000 órát működik, ez 250 nap, vagyis lemerül mig a pici egy éves lesz. Elemet pedig állítólag nem lehet benne cserélni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sajnos senki nem válaszolt a kérdésemre. Azóta kipróbáltam a légzésfigyelőt. Nekem nagyon tetszik. Használhatom utazásnál, vagy amikor velem alszik a pici.
Megválaszolva a kérdéseimet. (Hátha segíthetek másoknak.)
Nem kell levetköztetni a kikapcsoláshoz, tudom hol a gombja és ruhán keresztül kikapcsolom. Pelenkacsere során persze mindig ki kapcsolom különben riaszt. Éjszaka azonban nem igen cserélek pelust, így ez nem gond. A babát eddig nem zavarta, hogy ott van. A lemerülésről nem tudok még semmit, mert még csak pár hónapja használjuk.
szia,
nekünk is respisense van,otthon lehet benne elemet cserélni és még egy tartalék elem is volt hozzá a dobozba.
egyébként ua.a véleményem,mint a kérdést létrehozónak.
Kedves kérdezö!
Most vettünk mi is ilyen légzésfigyelőt és kicsit bizonytalan vagyok az öltöztetéssel kapcsolatban. Mindenképp pelusra kell tenni, hogy érintkezzen a baba bőrével? Ràadnék még bodyt meg rugit, de így vajon jó? Ha kék fény vilàgít az mit jelent? Nem kéne ilyenkor rissztania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!