Brigitta04 kérdése:
Hogyan készítsem el a meggyet? Fözzem, vagy csak turmixoljam?
Figyelt kérdés
Elöször adnám kisfiamnak de nemtudom,hogy készítsem.Fagyasztott a meggy,fözzem meg vagy csak úgy simán,a héja maradhat rajta?Ti hogyan szoktátok készíteni?2011. jan. 1. 15:15
1/3 anonim válasza:
Ha gyümölccsel adtam akkor nem főztem csak turmixoltam, ha krumplival és hússal adtam, akkor megfőztem úgy, hogy felforraltam a vizet és úgy raktam bele a fagyasztott meggyet. Én a héját rajta hagytam mindig.
2/3 anonim válasza:
én nem főztem.leturmixoltam ,szitán átnyomtam,míg kicsi volt,és banánnal kevertem.amikor nagyobb lett,már nem nyomtam át szitán csak simán leturmixoltam.ha viszont hússal adtam és krumplival,akkor megfőztem meggymártásnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Pár nap és 7 hónapos a babám akkor elég neki már csak turmixolni vagy nyomjan át még szitán is?
2011. jan. 1. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!