Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6honapos a babam. Jatszik...

6honapos a babam. Jatszik szepen es egyik pillanatrol a masikra elkezd nagyon sirni, majd abbahagya, eleg surun csinalja naokozben is. Este is neha felsir. Bekedem neki dentinox gellel is de akkor is. Hogy segitsek neki?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 11:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom mar hogy a foga e vagy a hasija.
2009. jan. 27. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogacskája lehet, 6 hónaposan. VAlószínűleg belehasít neki. :-( Van erre kapható homeopátis golyócska, hátha használ. Ha tartósan fáj neki, sír, akkor meg Panadol szirup(babáknak való). Kitartás!
2009. jan. 27. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a foga lehet. Nálunk is van néha hogy álmában olyan nagyon keservesen felsír de nem nyitja ki a szemét hanem kb. 1 percig tart az egész és van úgy hogy fel sem ébred, alszik tovább mintha mi sem történt volna. Nagyon megijedtem mikor ezt tapasztaltam, neki segít a Dologél.Szegénykém úgy állja amikor kenegetem az ínyét,látszik rajta, hogy jól esik neki a zsibbadás. Kitartás! Mi is 6 hónaposak vagyunk és még nincs fogunk.
2009. jan. 27. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi csajok,en is a fogara tippelek.Remelem minnel elobb kibujik a fogacska.mert meg nincs
2009. jan. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!