Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok bébi-kompot? Ha...

Használtok bébi-kompot? Ha igen, hány hónapos volt a babátok mikor beleraktátok?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert azt kaptunk karácsonyra és a 6hónapos lányom imádja, nem sokat van benne de nagyon élvezi. De a doktornénije nagyon ellene van és azt mondta h dobjuk ki, vagy ajándékozzuk el, mert Amerikában már be van tiltva. Szerintetek mit tegyek?????
2011. jan. 1. 07:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elmondom hogy én hogy jártam.

Én nem vagyok komp ellenes,nem akartam őket megfosztani ettől az örömtől,így 7 hósan vettünk nekik egyet,addigra már fel is álltak.Napi fél órát száguldoztak benne,nem is minden nap.Egyik fiam 13 hósan elkezdett önállóan járni,főként a járássegítő segített ebben sokat,egy pillanat alatt gond nélkül rájött a járás technikájára.A másik fiamra viszont hatással volt a komp,pár napja múlt 14 hós,és megtesz pár lépést egyedül,de még mindig azt hiszi,hogy úgy kell járni,ahogyan a komppal is ment,vagyis előredől és lábujjhegyen el akar kezdeni rohanni,nem érez rá hogy egyenesen megtalálja az egyensúlyt,és persze mindezt telitalppal kellene.Szóval,lényeg a lényeg:szerintem van baba,akire rossz hatással van a komp,és van,akire nem.Nem bántam meg hogy használták,mert ez a fiam is megtanul járni,csak picit nehezebben.Rosszabb lett volna,ha megfosztom őket ettől az örömtől.

Egyébként anyukám mondta,hogy már az én időmben 30 évvel ezelőtt sem javasolták az orvosok.

2011. jan. 1. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha annyira ártalmas lenne a gyerekekre miért gyártják őket még mindig?

Nem mondta senki,hogy a nap 24-órájában benne legyen a gyerek de szerintem 1-órától semmi baja nem lesz.

2011. jan. 1. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. jan. 1. 11:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért gyértjék,mert eladó,kedves utsó előtti.A cigit is gyártják,mégsem ettől lesz senki fitt és egészésges.6 hónaposan nagyon korai.A megül ha felülteted nem egyenlő a stabilan üléssel,mert azt négykézlábból fogja megtenni EGYEDÜL.Ha felhúzza megát hanyatt fekvésből,az még nem igazi felülés.Mi egyébként nem használtunk,de amúgy is pici a lakás,ha akartam volna,akkor sem tudtuk volna használni.
2011. jan. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!