Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos kisfiam, nem akar...

8 hónapos kisfiam, nem akar enni, alig eszik pár kanállal, pedig tejem sincs már annyi. Az orvos írt föl vaníliás ízesítésű tápszert, de azt sem hajlandó megenni.7 kg, és 70 cm. Van valami ötletetek a problémáimra?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérjél másik tápszert, nekünk a féle jött be.
2009. jan. 27. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Probáld meg banánturmixnak megcsinálni,hátha eszi.Egy próbát megér.
2009. jan. 27. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A kisfiam is 8 hós. Ő akkor nem eszik amikor kibújik a foga, vagy épp kibújt. Gondolom érzékeny a kis ínye.

Én ilyenkor rostos gyümölcslevet adok neki, hogy még se legyen üres a kis pocakja.

Kitartás, hamar elmúlik az étvágytalansága a babádnak.

2009. jan. 27. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha egy kisbaba nem eszik akkor annak oka van,ket gyerekem van,ok nelkul meg nem voltak etvagytalanok,nem kuldott meg az orvos vizsgalatokra?
2009. jan. 27. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam egy évesen volt 7kg és 70dkg (71 cm)Ő is nagyon rossz evő volt.Sokat aggódtam miatta.Most 12 éves.Kb34 35 kg.Most is sovány és válogat.De már nem aggódom.Erős sportos gyerkőc lett belőle.Igazából nem tudok mit tanácsolni,szerintem vannak iyen tipusú gyerekek.(A tesója viszont nagyon jó evő babq volt).
2009. jan. 27. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A vaníliásat nekünk se szerette. De 8 hónaposan biztos adsz már neki tejen kívül mást is, gondolom. Szerintem gyümölcsből például biztos akad olyan, amit szeret. Nálunk egy időben csak a sárgabarackot ette, de abból rengeteget. (Fagyasztott barackot persze, hiszen tél van.) Ha egyfélét megeszeget, adj neki abból többet. Nálunk egyébként mindig a fogzáskor van, hogy nem akar enni.
2009. jan. 27. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!