Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért teszi ezt az unokaöcsém?

Miért teszi ezt az unokaöcsém?

Figyelt kérdés

Állandóan hisztizik az anyjának hogy szeretne lányos szoknyát felvenni. Ti értitek? Tegnap voltunk vendégségben és ott volt a nővérem is azért hisztizett, mert a lányok sminkelőst játszottak és hogy őt nem sminkelték ki játékból.

Biztosan elrontották azzal, hogy állandóan mindent megpróbálnak neki adni, de ez már nekem is sok!

2010. dec. 31. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Sztem csak hisztikorszak. Majd kinövi. Az unokatesóm 2-3 évesen babázott, elcsente a nővére szoknyáját és fölvette stb. Most 14 éves és teljesen normális srác.
2010. dec. 31. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős az unokaöccséd?

Mert,ha 10-14 éves akkor kevésbé természetes,de azalatt teljesen természetesek,és fontos a szerepjáték...

2010. dec. 31. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:

A kisfiam is pont ilyen. :)

Szereti a rózsaszínt, szeret babázni és mindig inkább a lányokkal játszik. Szoknyát csak farsangon vett fel, amikor tündérnek öltözött. Most pedig növeszti a haját mert copfot szeretne.

2010. dec. 31. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Töknormális unokaöcséd van. A többiekkel akar játszani. CSak neked fura ez.
2010. dec. 31. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Öcsém 7 évvel fiatalabb, mint én, de ő is felvette a szoknyáinkat és anyának a nagy "kopogós" cipőjét, majd orra esett benne. Ketten voltunk neki lány testvére tőlünk ezt látta. Azóta 15 éves és teljesen normális gyerek. Már csak nevetünk rajta. Szerintem az unokaöcséddel sincs gond, el fog múlni, nem kell aggódni.
2010. dec. 31. 10:14
 6/9 A kérdező kommentje:
nyolc éves és a lánytesója szoknyát kapott karácsonyra
2010. dec. 31. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez tök természetes, az öcsém is az én lányruháimat hordta még ovisként..többször felvette a szoknyámat is és anyukám mindig vett neki fehér nejlonharisnyát is. Most teljesen normális 15 éves srác (nem homo).

L/21

2010. dec. 31. 15:38
 8/9 A kérdező kommentje:
De miért kell neki lányruha?
2011. jan. 1. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Te sohasem akartál autóval játszani vagy szerelni?

Ki akarja próbálni mert tetszik neki és ez is egy szerep játék. Neki ez tetszik.

2011. jan. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!