7 hónapos babátoknak mit adtok vacsorára? A miénk tápszert kap, de 6-7szer ébred meg éjjel. Mást kéne kipróbálnom? Lehet hogy nem elég neki?
pont az előbb írtam vkinek ugyanezt:
Estére próbáld ki,hogy tejpépet adsz neki (6hós kortól bőven lehet), van mindenféle, gyümölcsös, egyéb ízesített (milupa, humana, stb.), 5-6 étkezés /doboz /6-700 ft. Nálunk bevált, illetve még az is,hogy Sinlacot kevertem az esti tápba (ez a szentjánoskenyérmag por változata, piciknek, tejérzékenyeknek is adható, sűríti, édesíti a tápot,mert mézédes és nagyon finom). A másik ötletem,hogy próbáld ki az ú.n. "álometetést", amikor 23 óra körül kiveszed ha felébred,ha nem,és "megtömöd", cumisüveggel persze. Enni fog,mert ha a szájába kerül, eszik.. :) Suttogó módszer, nekem ez is bevált sokáig, bár a fogzás rendesen bezavart... az megint más tészta.
N/32 (1,5éves kisfiú anyukája)
Akkor nem azért ébred, mert éhes, hanem mert vagy fogzik, vagy éppen mozgásfejlődésen/fejlődési ugráson megy keresztül. 6-7 hónapos korban ez teljesen tipikus, és el fog múlni, csak türelem kell hozzá, az viszont nem kevés. :(
Szegény, nem irigyellek, én is - és még nagyon sok anyuka rajtam kívül - szintén végigcsináltuk ezt az időszakot.
Nálunk, ha már semmi nem használ, fogom a cumit és bevizezem, majd beadom neki. szomj oltónak nagyon jó. de ha jön a foga akkor vegyél dentinox krémet és kend be azzal az ínyét. az még szokott segíteni.
Sok türelem és kitartás kell ezekhez az időszakokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!