Mit vennétek fiatoknak a 2. szülinapjára?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:03
1/8 anonim válasza:
Attól függ mire van szüksége. Éppen ruhára, vagy valami új játékra. Márciusban lesz két éves. Tortája lesz, az ajándékot még úgysem tudja "úgy" értékelni mint egy nagyobb gyermek.
2/8 A kérdező kommentje:
játékra gondoltunk
2010. dec. 28. 18:12
3/8 anonim válasza:
Kisfiam nagyon szeret építeni, mi minden alkalomra Lego Duplo-t vettünk neki, ill.kértünk ajándékba. Elég borsos az ára, de így a nagyszülők és rokonok segítségével szépen lassan gyűlik.
4/8 anonim válasza:
Még ami eszembe jutott: most kezdtünk átszokni a zuhanyozásra a kád helyett. A brendonban láttam csempére tapadó több részes autós fürdőjátékot, szerintem mi majd márciusban beruházunk egyre. Esetleg nektek is valamilyen fürdős játék?
5/8 anonim válasza:
2 hét múlva lesz 2 éves a fiam,és nem mondanám,hogy nem értékeli az új játékot,mert amit karácsonyra kapott,mind mind nagy öröm volt neki és még a mai napig is az,igyekeztünk olyant választani ami most jobban érdekli,ilyenek a könyvek,a zene,minden ami állatos,igy farm szettet i kapott.szülinapjára,mágneses táblát kap,amin építhet is,és zeneszőnyeget amin ő alakíthatja ki a hangszereket,és egy lovas játékot kap,házikóval.Ha valamelyik érdekel linkelhetek.
6/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló a mágneses tábla milyen?
linkelnéd?
köszi
2010. dec. 28. 19:02
7/8 anonim válasza:
Már megkaptam,nagyon klassz.az összes szám és betű és rengeteg alakzat amivel alkotni lehet,a tábla tartó stabil.
8/8 anonim válasza:
nekem ugyan lányom van de mivel imád motorozni és ezt addigra kinövi azt kap nagyobb méretűt, és még eszembe jutott kisszék asztallal,mágneses tábla is jó lányomnak van imádja,márciusban lesz 2 éves.kimondani is nehéz...hogy megy az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!