Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tesztek az utazóágy...

Mit tesztek az utazóágy aljába? Mire fekszik a baba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami gyárilag benn van, azon.

21 hós, mi járókának használjuk, du abban alszik, most is éppen itt szundít mögöttem.

Ez egy 10 éves darab, már 2 gyreket kiszolgált

2010. dec. 28. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A miénknek van egy saját alja, ami egyben a csomagolás része, négybe van hajtva, ha az ágy össze van csukva. Arra teszem a lepedőt, nincs külön matrac benne, vagy ilyesmi.
2010. dec. 28. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapból az kerül az aljára, amibe becsomagolod az ágyat.( Egy amolyan összehajtós "izé") De mi polifoam matracokat használtunk- tudod amit a napozáshoz, sátorozáshoz alkalmazunk.)De ha több napról van szó, akkor kiveszem a kiságyból a matracot, és azt teszem be, mert pont bele illik, hiszen ezek az ágyak szabványok.
2010. dec. 28. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

első

igen, ahogy az utána köv leírták, abba tekerem az ágyat, ha összecsukom

2010. dec. 28. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én a benne lévő vékony matracra éjjel még rakok egy paplant is, arra a lepedőt, babát, takarót. A fiam 15 hós, 13 kiló és ha megmoccan benne, irtózatos hangokat ad ki a matrac és az ágy (sustorog, csikorog, sifitélődik) és felébred rá. Pedig egy nagyon jó minőségű ágy. Szóval mi külön alszunk és ha néha nagyszülőknél alszunk egy szobában, én nem tudok tőle aludni, meg ő is gyakran megébred a hangok miatt. Szóval nekünk bevált még egy vastag paplan a lepedő alá. Amíg kisebb volt, semmit nem tettem rá.
2010. dec. 28. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
mi épen most hazsnáltuk először az utazóágyat . igaz mi megemeltük az 5 hónapos babánknak. beletettük a gyári aljat, majd volt nekünk a kombi ágyhoz kókuszmatrac ami pont bele illik. (ehelyett mi sima matracot tettünk a kiságyba)
2010. dec. 28. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is csak a gyari vekony osszehajthatos matracot rakjuk bele.

A nappaliban hasznaljuk azt, mert szinte egesz nap ott vagyunk, napkozben alszik benne a fiam.

ILletve most epp elutaztunk, vittuk az agyat is, igy most ejszaka is benne alszik.

Nincs vele semmi gond. Lepedot ugyanugy huztam ra, mint a normal agyra.

2010. dec. 28. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!