Mennyi tapszert kellene innia egy 11 honapos babanak?
Figyelt kérdés
3 hete mar hogy beteg azota nem hajlando meginni a tapszert. Eddig reggel 240 ml es este kapott 240ml, es napkozben 2-3 dl vizet ivott. Ez sem volt tul sok folyadek de emelett rengeteget evett, gyumolcsok, fozelekek....
Ez most lecsokkent este 100 ml, reggel eszik 100 ml tapszert a viz maradt a szokasos mennyiseg.
Teljesen kivagyok! Miert nem kell neki, a vedono szerint 1 litert kellene innia osszesen es tapszer vagy az anyatej nagyon fontos meg 1 eves korig! De hogy itassam meg vele? Napkozben sem eszik mar olyan sokat mint regen!
2009. jan. 25. 21:11
1/4 anonim 

válasza:

500 milit minimum elmélteileg, de azért ilyenkor már ez erősen változó lehet szerintem. olyanokat olvastam már itt, hogy a babák már 9-10 hónaposan nem ették meg a tápszert. én nem vagyok védőnő, de szerintem 1 liternél ihat kevesebbet ahhoz, hogy ne legyen baja.
2/4 anonim 

válasza:

12 hótól napi 500 ml fehérje tartalmú dolog kell.Ha nem akar több tápszert enni,nem baj csak figyelj rá,hogy a maradékot helyettesítsd vmivel,pl joghurt,kefír,túró gyümölcsel,tejpép,sajt.Savanyított tejkészítményt 7-8 hótól ehet.De a tápszert,anytejet is keverheted gyümölcsel,zöldséggel...
3/4 anonim 

válasza:

2. Annyira gyerekfüggő az evés.Az én 13 hós babám 2-3 hete a tápszeren kívűl szinte semmit nem akar elfogadni,pedig már egész sok mindent megevett mellette,már volt kedvence is.Nem könnyű eligazodni rajta:)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat!
Eloszor is kiprobalom neki a tapszert keverni gyumivel vagy grizzel,rizzsel es igy marad a tejalap. Aztan majd latom:(
2009. jan. 25. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!