Van olyan, akinek végig rendben volt minden lelete a terhesség alatt, mégis beteg gyereke született?
Ha eszedbe jut ez a kérdés, akkor gyorsan kapj elő egy klassz könyvet vagy egy jó ki dvd-t és tereld el a figyelmed :)
Nyugi, minden rendben lesz!
Szió!
Most biztos, hogy mindenki szekálni fog, hogy ezt leírom, de szerintem tanulságos.
Az egyik tanítványom nagynénje 28 évesen volt terhes. Minden rendben volt. A családban volt egészségügyi dolgozó, aki a leleteket mindig megnézte, ellenőrizte és semmi nem utalt problémára. 4 D-s ultrahangon kétszer voltak, mindent rendben találtak.
Mikor megszült, a babáját nem vitték oda egyből és sejtette, hogy valami gond van. Kiderült, hogy Dawn szindrómája van. Képesek voltak ezt elnézni!!! Hát akkor kérdem én, hogy minek az AFP???
Summa summárum, én megfogadtam, hogy megcsináltatom a Dawn-os szűrést a következő babámmal. Fizteni kell ugyan érte, de megéri.
DE!!! Ha az orvosod lelkiismeretes, akkor ilyen nem fordulhat elő!!! A történethez pedig hozzátartozik, hogy ennek az esélye igen elenyésző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!