Edus83 kérdése:
Mi a baj a lábával? Tegnap vettem észre kis lányom 11hós és befelé fordul a lába mikor sétálunk vele! Nagyon meg ilyedtem mi lehet a baj? Vagy természetes?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 16:13
1/3 anonim válasza:
Először is nem kell ilyen idősen sétáltatni, majd ha akar magától is fog, mert ha sétáltatod az nem az ő üteme szerinti fejlődés és ezzel nagyon sokat lehet ártani a lábfejlődésben.Egyébként ilyen idős korban még ez nagyon gyakori de azért figyeljétek és ha úgy látod mutasd meg orvosnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Magától áll fel,egyedül körbe sétál az ágy mellett eddig nem volt ilyen,és ő akar sétálni mindig.Ahogy tudok megyek orvoshoz vele,de kiváncsi lennék a véleményekre!
2010. dec. 30. 20:11
3/3 anonim válasza:
Az,hogy akar sétálni,nem jeletni azt,hogy érett rá,ha nem egyedül teszi. A kapaszkodva lépegetés egy másik dolog,azt magától csinálja,hagyjátok neki nyugodtan.Egyébként nagyon sok babának áll így a lába,szerintem semmi gond nincs vele,de ha egy szaember ránéz,az nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!