Most már ez lesz minden délután? 6hós kicsim délelött nagyon jól elvan, játszik, pörög-forog, próbál mászni.
Figyelt kérdés
aztán 2-fél4ig alszik, szóval kipiheni magát .errefel mégis csak sír.nem éhes nem szomjas,pelus is rendben.csak sír.vagyis üvőlt.a kezemben 2percig jó minden, aztán leakar menni, de lennt se jó.2009. jan. 25. 16:28
1/4 anonim válasza:
Mi ma vagyunk éppen 6 hósak, nálunk is ugyan ez a helyzet, én arra gondolok, hogy jön a foga, vagy már szeretne mász
2/4 anonim válasza:
mászni, de még nem tud, és ezen mérgelődik.
(az előző válaszoló voltam, csak bénázom :-D )
3/4 A kérdező kommentje:
hát a foga jön azt tudom, de ez nem olyan sírás, mint mikor fáj neki.
lehet hogy tényleg a mászni próbálkozással lesz a bibi.
de mit tudok tenni?hogy segítsek neki?nem mászni, mert tudom erőltetni nem szabad.dehát feláll 4kézlábra aztán máris vísít.ez neki se jó
:(
2009. jan. 25. 16:42
4/4 anonim válasza:
Enyém is ezt csinálja. Kb 5-ig még van energiája a négykézlábbal próbálkozni, aztán már valahogy elfárad és nyűgös, mert így már nem megy neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!