Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már ez lesz minden...

Most már ez lesz minden délután? 6hós kicsim délelött nagyon jól elvan, játszik, pörög-forog, próbál mászni.

Figyelt kérdés
aztán 2-fél4ig alszik, szóval kipiheni magát .errefel mégis csak sír.nem éhes nem szomjas,pelus is rendben.csak sír.vagyis üvőlt.a kezemben 2percig jó minden, aztán leakar menni, de lennt se jó.
2009. jan. 25. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi ma vagyunk éppen 6 hósak, nálunk is ugyan ez a helyzet, én arra gondolok, hogy jön a foga, vagy már szeretne mász
2009. jan. 25. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

mászni, de még nem tud, és ezen mérgelődik.

(az előző válaszoló voltam, csak bénázom :-D )

2009. jan. 25. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:

hát a foga jön azt tudom, de ez nem olyan sírás, mint mikor fáj neki.

lehet hogy tényleg a mászni próbálkozással lesz a bibi.

de mit tudok tenni?hogy segítsek neki?nem mászni, mert tudom erőltetni nem szabad.dehát feláll 4kézlábra aztán máris vísít.ez neki se jó

:(

2009. jan. 25. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Enyém is ezt csinálja. Kb 5-ig még van energiája a négykézlábbal próbálkozni, aztán már valahogy elfárad és nyűgös, mert így már nem megy neki :(
2009. jan. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!