A bébiruhák mindegyikét vasalni kell mielőtt használom?
Figyelt kérdés
2008. jan. 20. 10:49
1/5 anonim válasza:
Szia.
Jó kivasalni öket,mert megöli a m´´eg meglévö bacikat.
Èn vasalni fogom a ruháit.
40 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Saját belátásod szerint tedd!Édesanyám sosem vasalta egyikönk ruháját sem.Én majd max az ágyneműt meg a peliket,de a rugikat tuti nem.
3/5 anonim válasza:
Igen, ki kell őket vasalni, én vasalás nélkül tuti nem adnék rá bodyt meg rugit. A fiam 3 hónapos és vasalom a cuccait, mivel civilizált társadalomban élünk és nem szakadok bele egy kis vasalásba, és főleg, mert így egészséges.
4/5 anonim válasza:
A kötelező vasalásról én nem hallottam. A mai, kisebb hőmérsékleten vasaló modern gépekkel szerinem orvosi vagy fertőtlenítési oka nincs, de tényleg kulturáltabb, ha rossz az öblítőd vagy a ruha anyaga gyűrődős. Nekem a napon szárítást mondták, hogy fontos. A gumírozott ruhákat szerintem ki kellene dobni vasalás után, mert nem is bírnák. Azért, ha van rá időd, vasalj. Egy férfiing vasalási idejében 50 bébiholmit meg lehet csinálni.
5/5 anonim válasza:
Én nem akartam vasalni,de nagymamám rendszeresen feljött,hogy vasaljon a babára. Rájöttem,hogy tényleg kell,mert sokkal jobb tapintású (puhább) lesz tőle a ruha,ami jó a babának. Azóta vasalom a ruhákat és ezt ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!