4.5 hos babmnak bebi etelt vagy inkabb en keszitsem el?
Figyelt kérdés
gondolok itt sargarepa turmix stb...melyik egesszegesebb?2009. jan. 24. 20:28
1/11 anonim válasza:
mindig én készítettem el. csak olyanokat vettem bébiételbe amit nem tudtam megcsinálni. de nem igazán ettem meg a boltit.
2/11 anonim válasza:
szerintem mindegy. a bio boltban ugyan azt kapod, mint a jó minőségű üveges bébikajában.
3/11 A kérdező kommentje:
szerintetek jok azok a receptek ami a Babaszoba.hu oldalon talalhatok 4 hos kortol?
2009. jan. 24. 20:32
4/11 anonim válasza:
1. vagyok. azokat én is nézegettem anno, de az én manóm nem ette meg, neki az üveges jön be, de próbáld ki, mert orvosok meg dietetikusok kommentálják, szóval biztos, hogy rosszat nem teszel vele.
5/11 anonim válasza:
Mindent nem tudsz elkészíteni. Csináld azt, hogy amelyik gyümölcsből zöldségből tudsz finomat, vegyszermenteset venni/szerezni -azt készítsd el te, ami meg hiánycikk abból adj üvegeset. Így kap házit, boltit, mindegyikből a legjobbat:)
6/11 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elunk,es sajna itt nincs hazi zoldseg csak bolti igy nem tudom melyik vegyszer mentes???akkor most ne keszitsem neki abbol a zoldsegbol amit a boltba veszek???
2009. jan. 24. 20:47
7/11 anonim válasza:
én abból készítettem amit a boltba vettem, és semmi baja nem lett a fiamnak pedig már 16 hónapos.
A boltiba csak azt vettem meg amit nem tudtam megcsinálni neki. De amit megtudtam azt mindig én csináltam.
8/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.
2009. jan. 24. 20:54
9/11 anonim válasza:
akkor próbálj meg piacon vásárolni, v nemtom. azért mondjuk szerintem ne tescoban. a permet, meg a vegyszerek miatt... persze mindenki maga dönti el, hogy mit mer bevállalni.
10/11 anonim válasza:
Tudom, hogy drága, de minden nagyobb üzletben van "bio rész". Ott találhatsz zöldséget, gyümölcsöt is. Szerintem sem lesz baja a "normál-nem bio" alapanyagoktól, csak próbálj meg olyanokat választani amik szezonálisak, ill. ilyenkor télen olyanokat amelyek tartósítás nélkül is elállnak pl.: krumpli,alma,répa,talán a cékla is, ezekben jó eséllyel kevesebb a vegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!