Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babam 3 honapos lesz...

Ha a babam 3 honapos lesz visszamegyek dolgozni es apa marad itthon vele. Hogyan oldjuk meg a taplalast? /

Figyelt kérdés
szerintetek fejjem magam es fagyasszuk a tejet aztan apa meg hasznalja fel, amikor nem vagyok itthon vagy alljunk neki tapszerezni? munkahelyen megoldhatatlan a fejes. sajnos.
2010. dec. 24. 21:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Férjed mikor fog aludni, ha éjjel dolgozik nappal gyereket nevel?
2010. dec. 25. 10:17
 12/26 A kérdező kommentje:
3 utolsonak! ha vagy olyan inteligens akkor nezz utanna hogy itt 9 honap gyes van! utanna az allam nem fizet semmit. nem tudom mivel teszek a gyereknek jobbat, ha kikapcsolom a futest, mert nem lesz penzem fizetni, vagy visszamegyek dolgozni. de a kerdesemre megkaptam a valaszt MEG LEHET CSINALNI. es nem az volt a kerdes hogy szerinted jo e igy, vagy apuka kitudja e pihenni magat!
2010. dec. 25. 10:31
 13/26 anonim ***** válasza:
31%

Én hazaköltöznék, itthon ennél ezért jobb.

Egy 3 hós baba kicsi, anytejre vn szüksége, de azt ottani rendszer ezt nem igazán támogatja ezek szerint

2010. dec. 25. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Ja,itthon sokkal jobb.. otthon lehetsz a gerekkel évekig,csak éhenhalni nincs pénzed:D
2010. dec. 25. 10:53
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Már elnézést, de mennyi ... van itt!?

Az anyukának épp elég feldolgozni, hogy márpedig dolgoznia kell menni! Jöjjön haza? Valószínű, van oka a kiköltözésüknek. Meg talán szívesebben lógatná ő is otthon a lábát a picijével. Nem pedig gürizik, aztán éjjel éjszakázik.

Egyébként, én azt nem tartom normálisnak, hogy itthon 3 évet semmittesz az anyuka. Sétálni jár a picivel és nulla agymunkája van. Tudom, nem ez volt a kérdés, de kényszert éreztem ennek megjegyzésére.

Jöhetnek a lepontozások!!! :)

2010. dec. 25. 11:12
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, hogy sok anyukával mi lenne külföldön, hiszen néhol hat hét a gyes, illetve pár hónap, utána nem kap semmit. HÁt nem irigyellek kedves kérdező. De ha nem tudsz fejni napközben, akkor előbb-utóbb elapad a tejed, de azért próbáld meg, úgyis te látod, hogy fog menni a dolog. Mindesetre kitartást és boldog ünnepet!
2010. dec. 25. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

Érdekes hozzáállás azt gondolni hogy anyuka 3 évig itthon "semmittesz".A gyerek életében az a 3 év a legfontosabb szinte,akkor alapozunk meg mindent,3 éves korára fejlődik ki a személyisége.Hát lehet h te "semmittevésnek" érzed azt amit csinálsz,de én nem,és szerintem még sokan mások sem.Ha vki kevesli az "agymunkát",el lehet menni tanulni.

A nagyon fejlett,gazdag országok jócskán megfizetik az árát annak a sok pénznek,leginkább a családok és ezen belül a gyerekek isszák meg a levét.Az egyetlen fontos dolog a társadalmukban a pénz,és nem a család nyújtotta értékek,kifele persze nem ezt mutatják...Egyáltalán nem tartom humánus megoldásnak azt a rendszert,ami kint van,hogy kallódnak a babák,kicsi gyerekek bébiszitterről bébiszitterre.Ha Mo.-n bevezetnék ezt a "pár hónapig itthon" rendszert,jócskán megcsappanna a születések száma,nem ez az itthoni mentalitás,és ezzel most kivételesen egyet is értek.A mi generációnk már Isten tudja meddig fog dolgozni,talán még 80 évesen is güriznünk kell,legalább az a pár év hadd legyen a családunké,a gyerekeinkké,mivel mi is éppen efelé a hozzáállás felé tartunk,mint a nyugati országok.Szépen mutatja ezt most karácsony ünnepe is,a munkahelyeken orrvérzésig-ájulásig karácsonyozunk,itthon meg se főzve,se takarítva,sem nyugalom az ünnepre..

A kérdező anyukánál nem tudni pontosan hogy mi a helyzet,mik az akadályok az otthonmaradásnak,én csak azt tudom magamról,hogy bárhogy is legyen,nem nyugodnék bele a munkába állásba(nem is nyugodtam),mivel akárhogy is van,mindenhogy a baba issza meg a levét a helyzetnek,és ezt én semmiképpen nem tolerálom.

2010. dec. 25. 13:08
 18/26 anonim ***** válasza:
18%
Megneznem en azt a ferfit, aki nappal nyuglodik a három honapossal, aztan elmegy ejjelre dolgozni.
2010. dec. 25. 13:34
 19/26 anonim ***** válasza:

Na mikor elolvastam a kerdesedet es lattam hogy ekezet nelkul irsz, gondoltam biztos Svajcbol vagy. Nalunk 3 honap a gyes, en tudom mirol beszelsz!! En ugy oldottam meg a volt fonokommel, hogy utolag megvaltoztatta a szerzodest korlatozott idejure, igy a harom honap utan elmentem munkaneklulire. Az azert jobban van megoldva, 400 munkanapig (azaz kb. 20 honapon keresztul) kapjuk a fizetesunk 80%-at. En egy ev utan kezdtem el dolgozni, ket hetre ra megint terhes lettem :-) a harom babaval toltott honappal egyutt igy meglesz ismet az egy evem, s megint csak a munkanelkulis megoldashoz folyamodok, egyszeruen nem tudom maskepp csinalni!

Hulyeseg, de egesz biztos nem tudsz fejni a munkahelyeden? Nem lehetne megbeszelni veluk? Tenyleg csepegni fog! 100%-ban dolgozol?

2010. dec. 25. 16:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Ma 09:08-as vagyok. Én nem megsérteni akartalak. Szerintem ez nem intelligencia kérdése. Nem tudtam mennyi idő a gyes. Te tudod! Én csak annyit írtam, hogy én nem tudnám ezt megtenni, és nem oktattalak ki. Te ismered a körülményeidet. A táplálásról még mindig az a véleményem, nem tudom mennyi tejed van, de még ha kevés is, ha bizonyos időnként nem fejed ki, egyrészt csöpögni fog, másrészt el fog apadni, illetve kevesebb lesz. Kereslet-kínálat elv alapján.
2010. dec. 25. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!