Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 2 hét múlva lesz 2...

Kisfiam 2 hét múlva lesz 2 éves. Elkezdtük a bilire szoktatást. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ma még egyetlenegyszer sem pisilt. Pelust ilyenkorra már 2x cserélek alatta. Attól tartok, hogy visszatartja a vizeletét, és gond lesz a veséjével. Addig már eljutottunk, hogy levehettem róla a pelenkát, de hiába ültetem a bilire 10 percenként, mégsem pisil. Se a bilibe, se a kisgatyába. Adjam rá vissza a pelenkát?Azzal nem fogom összezavarni?Mit tegyek?
2010. dec. 24. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem fogod összezavarni. Még nem érett meg rá valószínűleg. 3 éves korig nem vagytok lemaradva.
2010. dec. 24. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
22 hónapos a kisfiam. Esze ágába sincs bilizni. Ne erőltesd, nem szabad. Igaza van az előttem írónak, ráértek még. Ivott ma eleget?
2010. dec. 24. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem hagyd békén. Még kicsi.

Ne ezzel teljen a mai napod,hogy pisilt vagy nem pisilt.

Inkább örüljetek a karácsonyfának :)

Erre a kérdésre térj vissza 2-3 hónap múlva, vagy utána.

2010. dec. 24. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
végül is nem biztos,hogy korai,ennél kisebb gyereke is lettek már szobatiszták,viszont az se biztos,hogy a bili az ami majd be jön nektek.az én fiam is 2 éves lesz.nyáron simán pisilt egész nap,de csak a vécébe,most hogy hidegebb lett,nem nyüstölöm,viszont esti rituálé már nála,hogy ha jön a fürdés,felmászik a wc-re és pisil,majd lehúzza és jön fürödni,próbálj meg nála te is egy ilyet,de várd meg amíg ő akar némi halandóságot rá.Ha erőlteted azzal 3 lépést visszafelé haladtok.
2010. dec. 24. 12:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!Igazatok van, talán korai még. És valóban ez a nap nem azért van, hogy ezen görcsöljek!

Békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

2010. dec. 24. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
inkább nyáron kezd el, akkor meleg van kint meztelenül ugrálhat az udvaron.....stb
2010. dec. 24. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valóban korai...

Az én fiam csak 3 éves kora körül szólt, ha kell neki pisilni.

DE

Ha mondtam, hogy pisiljen, akkor már 1,5 éves kora óta tudott...Ez nagyon hasznos is volt, főleg, mert sok vizeletvizsgálatot kellett végeznünk neki...

Ezt úgy értük el, hogy nyáron, az udvaron ,megmutattam neki milyen érdekes, amikor folyik a pisi...Leguggoltam és magam alá öntöttem egy csupor vizet lassan, mintha pisilnék. nagyon tetszett neki és hamar rájött hogy is kell ezt csinálni.

Most azért ezt a hideg mellet nem igazán lehetséges igy... Azt azonban meg lehet próbálni, hogy ő a bilin, a felnőtt pedig a wc-n és hallatsszon a csorgás.

Persze várhattok is még. Ez csak egy tipp volt.

2010. dec. 24. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!