Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi vált be nektek legjobban...

Mi vált be nektek legjobban fogzáskor? Dentinox? Homeopátia? Vagy valami más gél?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Homeopátia.

Dentinox nekünk nem vált be,de a homeopátiás golyócskák beváltak.

2010. dec. 23. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Én mindenkinek azt javaslom, mielőtt bármit beadna a babának, próbálja ki a borostyán nyakláncot!

nekünk az szuperul bevált :)

2010. dec. 23. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Panadol.
2010. dec. 23. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Dentinox jó, de csak pár percre csillapítja. Nurofent akkor adok ha nagyon fáj neki, hőemelkedése van és csak sír, nem tud aludni sem. Adtam homeos bogyókat is, de nem tudom pontosan lemérni, az hatott-e, vagy csak épp nem volt durva a fájdalom aznap...
2010. dec. 23. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Dologél. Gyógynövényes. A Dentinox nem használt.
2010. dec. 24. 05:43
 6/10 anonim ***** válasza:
napközben Dologéllel kenem az ínyét, illetve keni magának egy kis buzogányszerű rágókával. este is bekenem, ha fél óra alatt sem tud elaludni, akkor kap nurofent, de csak 2-3 napig, illetve próbáltam doki javaslatára a belladonna D30-at (homeós), ami úgy tűnik használ is, de ezt is csak néhány napig lehet adni egyfolytában.
2010. dec. 24. 07:51
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem adtam neki és nem is fogok. Rágóka... Nem volt sírás, rívás.
2010. dec. 24. 09:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi az a borostyán nyaklánc,és hol lehet kapni,mennyibe kerül?Köszi a választ!
2010. dec. 24. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk semmi sem segített se a homeo (osanit) se a nyaklánc, csak a nurofen.
2010. dec. 24. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

A borostyán nyaklán egy szemenként kötözött, kifejezetten babáknak készített nyaklánc /ha jól tudom, van karkötőben is.

A lényege, hogy a borostyán /ami egy fának a nedve/ a bőrrel érintkezve olyan ollóanyagokat bocsájt ki, ami megnyugtatja a babát /talán kicsi érzéstelenítő hatása is van/. Semmi káros hatása nincs, legalábbis mi két hónapos korunk óta használjuk, a lányom most másfél éves és 15 foga bújt ki!

Talán jól írtam le, ha nem, akkor elnézést :)

A neten is lehet venni, de én láttam pl majálison is a városunkban.

Szerintem megéri :)

2010. dec. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!