Brio babakocsija van valakinek? Ilyet szeretnék, tapasztalatok érdekelnének! Megéri az árát?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 21:15
1/1 anonim válasza:
Én szeretem. A mózes része jó nagy, sokáig nagyon kényelmesen tudott benne aludni a fiam. A hordozója nagyon masszív, stabil, én izofix-szel rögzítettem a kocsiba és tökéletesen biztonságban éreztem a babámat. A masszívság hátránya, hogy nagyon nehéz a hordozó, pláne 6-8kilós babával együtt... A sport része kényelmes alváshoz szerintem nem eléggé dönthető, de szerencsére mire elkezdtük használni, már nem nagyon altattam babakocsiban. Összességében én meg vagyok vele elégedve, strapabíró, és óriási, erős a pakoló tere. Legutóbb elcipeltem vele simán egy karton ásványvizet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!