Nagyjából mindent egy helyen szeretnénk beszerezni. A Brandon bababolt mennyire alkalmas erre?
Jobb, ha időt, energiát szánsz rá és több helyen körülnézel.
Én szeretem a Brendont, sok jó ruci, játék kapható, és a választék is jó.
Pénzt is sokat spórolhatsz, ha nem egy helyen veszel meg mindent.
Szia! Hosszas nézelődés után, tudnám ajánlani a Mária bababoltot a Visegrádi utcában, www.bebibolt.hu
vagy az elefáni babadiszkontot www.elefani.eu. Baross utca. Ugyan úgy minden van mint a brendonban, a 60.000. forintos babakocsitól a 250. 000.-ig, kiságyak, ágynemű, ruhácskák, pelenkák, cumisüvegek, szoptatós melltartó, fürdetéshez kellékek, stb. csak sokkal kedvezőbbek az árak. Sőt, mindkét boltba ha bemész, csináltass egy törzsvásárlói kártyát, s utánna vásárolj, s kapsz 5, ill. 10 százalék kedvezményt.
2. válaszoló vagyok. Nem tudom, miért kellett lepontozni, én csak a kérdésre válaszoltam.
Lehet, hogy valakinek nem tetszett, hogy odaírtam, hogy drága a Brendon, de tény, hogy az. Nálunk (Pécsett) 4 bababolt van, abból 2 állati drága, és az egyik a Brendon. Azon a 2 helyen, ami olcsóbb, ott 20-30%-al olcsóbbal lehet megkapni ugyanazokat a dolgokat. Én szülés előtt állok, nemrég vásároltam be, mindegyikben voltunk a férjemmel, és megnéztük az árakat, mert azért egy komplett babakelengye vásárláskor 20% is hatalmas összeg.
Én még mindig azt mondom, alkalmas rá, hogy az ember ott mindent beszerezzen, mert jó a választékuk, de lehet olcsóbbat is találni.
Anyagi helyzettől függ.
ha spórolni szeretnél egy picit, akkor inkább két-három helyről szerzed be.
ha nem szeretnél mászkálni, van sok webbolt, onnan beszerezheted.
Ajánlom:
- Elefáni babadiszkont
- Baba Outlet (A soroksári úton van, mindenképpen netrol rendelj, vagy kocsival menj, hihetetlenul sok "néni" áll kinn, elég sokkoló látvány)
- Brendon (nem mindent onnan, de jópár dolgot. Ár ügyileg például ott egy bundazsák 10 ezer forint volt, a Sárkány centerben meg 2 ezer. Magamnak nem veszek 10 ezer forintért kabátot, pedig én sokáig hordom :))
Ennek a háromnak a kombinációjából már össze tudod válogatni szépen a kelengyét, ha neten rendelsz, akkor nem is mászkálsz, és anyagilag is jobban jársz, mintha csak a Brendonban vásárolnál.
(Még egy pár ár összehasonlítás: ágyneműgarnitúra Elefániban 4 ezer forint, Brendonban 13 ezer forint) (rácsvédővel mindkettő). Ilyen ágyra tekerhető spirál játékdolog Elefániban 1.500, Brendonban 5.000. Melltartó Elefániban 3000, Brendonban 10 000. DE!
Az elefáni webboltjaban nincs kinn a teljes árukínálat, a Brendon webboltjában igen. Az Elefáni boltban szinte oldalazva lehet csak kozlekedni, a Brendonban kényelmesen (jó pont, egyetlen bababolt, ahol van pad leülni a kismamaknak, ami a vegefele nagy elony)).
Mindamellett, ha jársz a Tescoban, nagyon jó minőségű, édes babadolgokat lehet kapni olcsón, egyszer odatévedtem, ott is beszereztem par dolgot. A Sárkány centerben is van sok olcsó és jó dolog, bár oda se "vegyunk a babanak vmit" céllal mentunk, de azert vettunk :)))
Ami nem volt a brendonban:
- patentolható takaró (jó, nem nagy dolog, de akkor is)
- kicsi fürdőlepedő választék (csak szines volt minta nelkul meg katicas meg békás)
- 50x70 centis pelenkazó, meg bármi, ami kicsit is eltér a "szabványtól"
Nekünk a brendon drága volt. Mi itt vásároltunk meg mindent.
www.babaholmiolcson.hu. Jó nézelődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!