Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a babája, gyermeke nem betegen tölti az ünnepeket? Vagy mindenhol tombol most a betegség-járvány?

Figyelt kérdés
Nálunk a fiam mostanra talán kikeveredik a hasmenéses nyavalyából,de most meg megint náthás lett,köhög.A pici lányom is múlt héten még lázas volt,hurutja volt neki,most már "csak" ő is köhög meg még pici taknyos.Más gyerkőc is betegeskedik most az ünnepek közeledtével?
2010. dec. 23. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam pár napja gyógyult ki egy jó erős náthából. Remélem, ezt a telet megússzuk "ennyivel"! Jobbulást mindenkinek és nagyon kellemes Ünnepeket!
2010. dec. 23. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi sajnos a bárányhimlővel küzdünk . 4 éves fiam csupa pötty , a 17 hónapos lányomon pedig valószíszínűleg a jövő héten fog kijönni. Hát nem ilyen karácsonyt terveztem.

2010. dec. 23. 12:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

7 éves kislányom náthás.

9-hónapos kislányom már egy hete hasmenéssel küszködik.

Remélem hamar jobban lesznek!!!!!!!!!!!!!

Nem így terveztük az ünnepeket!!!!

2010. dec. 23. 12:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk betegek KOP_KOP_KOP.Nagyon remélem nem is leszünk se az ünnepek alatt se utána.

Kellemes Karácsonyt!ÉS jó egészséget.

2010. dec. 23. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A törpe meggyógyult, de én nem:) Bronchitis, utána sima takony kórság a kicsinek, nekem a kettő együtt

Plusz lehet szülök is, szóval... "Békés" Karácsony előtt állunk.

Jobbulást nektek.

Békés Boldog Karácsonyt

2010. dec. 23. 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Sajnos tegnap estére lázas lett a 13 hónapos kislányom, a 10 éves fiam már egy hete beteg. Lassan én is érzem, hogy valami nincs rendben, remélem nem pont Szenteste robbanok le.

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!

2010. dec. 23. 13:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem most jön ki a betegségből (2 éves, 8 hetes). Mivel még nem teljesen gyógyultak, karácsonyi átjáróház nálunk szigorúan letiltva, semmi kedvem újra orvoshoz cibálni őket, főleg a 8 hetest.
2010. dec. 23. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Ne is mond.

A gyerekek hánytak most meg hasmenés van 2 napja.....

Szerencse ma´r alakulnak.Na meg nekem is.....

Apa hozta haza.

A lányommal a 3.karácsonyunk,de a 3. beteg karácsony.

2010. dec. 23. 15:12
 19/20 anonim ***** válasza:
nem
2010. dec. 23. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi min betegek vagyunk.Apukám (vele lakunk),a 10 hónapos kisfiam és én is.A fiúk még úgy-ahogy szerencsésebbek nálam.nekik legalább lázuk nincs,nekem naponta egyszer-kétszer felszalad egy órára...Mindannyian köhögünk és folyik az orrunk.Most már talán helyre jövünk,de ez így nagyon gáz,mert minden olyan szuperül elterveztünk karácsonyra,de persze végül MINDENT utolsó pillanatra kellett hagynunk,mert én még vásárolni sem tudtam elmenni.Mire kiszívtam a pici orrát,addigra az enyém dugult be,mire magamat elintéztem,megint az Ő orrát kellett szívni...Még a nagytakarítás is mára maradt,mert most már több,mint egy hete kínlódunk.Azt mondta a doki,hogy valami felsőlégúti vírusos nyavaja....Papa most elment megvenni azt,ami még kell,én meg várom,hogy felébredjen a fiam és ha megmosakodtunk,felöltöztünk,megreggeliztünk (kb. még másfél óra),akkor végre nekiállhatok talán takarítani,papa meg főz addig.Feltéve,hogy ma már nem nagyon kell szívni a picikém orrát,ugyanis ahhoz ketten kellünk és még így sem bírjuk lefogni!!!!!Ez az első karácsonyunk a Kisfiammal,sajnálom.hogy így kell töltsük.De a lényeg,hogy egyikünknek sincs komoly baja,mind itt vagyunk egymásnak és nagyon szeretjük egymást!!!!!Ez a legfontosabb!!Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok,a beteg családoknak pedig jobbullást!!! ☺☺
2010. dec. 24. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!