Akinel a baba pakol a konyhaba amig az anyuka foz, nem feltek, hogy elesik a jarolapon?
Igen, az utolsó válasz megfontolandó. Én vastag szőnyegpadlótól lettem allergiás poratkára. Most aztán a babának nem tudok szőnyeget lerakni sehova, mert akkor meg én nem kapok levegőt. :-(
Így aztán mi polifoam puzzle játszószőnyeget vettünk. Azt nagyon könnyű takarítani ill. felszedni takarításnál. Tescoban mostanában csak gagyit lehet belőle kapni, de talán az Auchanban vagy játékboltokban van.
szia! én úgy oldottam meg, hogy nagy alakú habszivacs lapokat raktam le, amiket fitneszgépek aláárulnak az áruházakban. nagyon praktikus!
viszont nem szeretem, ha a konyhában van, amíg főzök. rettegek, hogy valami baja lesz - az egyik rokonom leforrázta a lányát... a férjem szerint túlzottam parás vagyok, de nem tehetek róla, mindig eszembe jut!
van egy kis farács a konyhaajtó helyett és amikor veszélyesebb dolgot csinálok, kizárom a gyerekeimet (pl. tésztaszűréskor). 2 éves és egy 11 hónapos kicsim van
Bocsi, de én nem értem, hogy mi is a probléma? Hogy mászás közben elesik? De hát az bármikor megtörténhet, nem?
Nálunk az egész lakásban laminált padló van, a konyhában és a fürdőben pedig járólap, de akkor sem értem, hogy pontosan mitől is féltitek annyira a babákat :)
Az más, ha pl. leesik valahonnan, akkor tényleg nem mindegy, hogy mire esik, na de mászás közben max. odaüti egy kicsit a fejét, az nem olyan vészes. Gondolom máshová is sűrűn beveri, legalábbis az én 13,5 hós kisfiam naponta min. 10x üti be a buksiját pl. az asztalba, ajtóba, fiókba stb.
Bocsi, hogy értetlenkedek :)
10:22-es valaszado, nagyon aranyos lehet. :)
Lehoztuk a padlasrol a szonyeget, ferjem kivitte, leteritette az udvaron a hoba es jol megoutogette egy lapos deszkaval, hogy a kosz meg a por jojjon ki belolle. Volt is benne mert szinte fekete volt a ho, ugyhogy 3-szor is megcsinalta aztan kiraztuk belolle a havat majd letettuk, mar meg is szaradt. Ilyen perzsa tipusu szonyegrol van szo, termeszetesen utanzat, nem eredeti, nincs nagy szore de befedi az egesz konyhat, kicsit kopott es agyonhasznalt de erre a celre egyelore megfelel. Na persze majd tobb mint valoszinu ossze fog koszolodni a sok fozestol, goz, olaj... de hat ez van, majd eldobjuk kesobb ha mar nagyobb lesz a baba. Nem feltem ot tulzottan, jott is velem mindig a konyhaba (egyelore maszik, neha felall kapaszkodas nelkul de meg nem lepeget) de egyszer elcsuszott ahogy gyorsan maszott es nagyon csunyan beverte az orrat meg a homlokan lett egy dudor ami mar elmult szerencsere. Azota nem voltam benne biztos, hogy kivigyem magammal vagy sem. A szobakba nem gond ha elesik, a szonyeg tompitja az utest. Most mar a konyhaba sem lesz gond. :) Koszonom mindenkinek a valaszokat, Kellemes Unnepeket es Boldog Uj Evet! :)
Na ugye, lepontozni azt igen, de titokban úgyis megfogadtad a tanácsom és belátod hogy jó a szőnyeg. Érdekes ember lehetsz!
a bonctermes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!