Mikortól kell tisztítani a baba fogát? Mivel?
Figyelt kérdés
Fiam 6 hónapos és 1 hete bújt ki 2 foga egyszerre.2009. jan. 24. 07:59
1/3 anonim válasza:
gratulálok a fogacskákhoz:)
Nekünk még nincs ugyan, de én a dm-be vettem egy fogápoló "csomagot", amiben van egy fogzást könnyítő kefe, (gumiból), meg két fogkefeszerű, szintén gumiból. A kibújt fogacskákat ezzel már lehet tisztogatni. Persze nem kell rá semmi, csak finoman dörzsölgetni.
2/3 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy amikor megjelennek az első fogacskák azokat már ápolni kell. Persze nem fogkefével, csak egy nedves textilpelussal áttörölgetni naponta egyszer. Nekünk is van ilyen gyakorló fogkefeszettünk amit az előző válaszoló írt, és szerintem az is nagyon praktikus.
3/3 anonim válasza:
Nekünk is van a fent emlitett szett. De én vettem a gyógyszertárban Nenedent kezdő fogápoló szettet. van benne kezdő fogkrém amit le is nyelhetnek, és van benne egy ujjra húzható szilikon fogkefe szerű valami. szerintem nagyon praktikus. Mondjuk még nincs fogunk de jön és nagyon szereti rágni a kicsim ezt a szilikon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!