Hol tudnám eladni a kinőtt babaruhákat? A teszveszre hiába raktam fel, nem nagyon kapkodnak érte, pedig jó állapotban vannak, és nem adom drágán. Bababörze nem lesz itt egy darabig.
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 21:29
1/6 anonim 

válasza:

Nem szokott ott a környéketeken baba börze lenni?Nálunk (Pécsett) szinte minden hónapban van!Oda érdemes kivinni!!
2/6 anonim 

válasza:

Próbáld meg a Vaterát. vagy esetleg baba bizományit.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bababörze csak ősszel lesz valamikor.
2009. jan. 23. 21:34
4/6 anonim 

válasza:

Hirdesd meg helyi ujsagban, ami minden csaladhoz eljut, ingyenesen. Neked igaz hogy kell fizetni a hirdetesert, de talan megeri. A vedonodet kerdezd meg, hol tudnad eladni a cuccokat. Orvosi rendelobe rakjal ki hirdetest, ha megengedik. En szoktam olvasni babakocsit, kisagyat arulnak. Vagy vidd be baba bizomanyiba, es ott add el. Szerintem probald inkabb olcsobban eladni, hogy vigyek is el.
5/6 anonim 

válasza:

Pesten lesz bababörze most tavasszal valamikor. Ott mindig hatalmas a tolngás. Kerültenként változó időpontokban van mindig szintén börze. Ott is érdemes árulni.
6/6 anonim 

válasza:

A vatera nagyon jó,persze nem arról szól,hogy meggazdagszól!:-)Jó áron szerintem több a siker,nézz ott körbe milyen áron mozognak a dolgok(mlinike)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!