Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli babával hogyan...

Egy év körüli babával hogyan hangolódtok rá a karácsonyra?

Figyelt kérdés
Karácsonyi dalok hallgatásán kívül.
2010. dec. 22. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Őszintén? Sehogy. Semmi karácsonyi hangulatom. Igaz nekem van mellette egy 3 évesem is. Semmi időm készülni. Még mézeskalácsot sem sütöttünk idén. Nagyon bánt, de egyszerűen hulla vagyok. Mikor a nagyom volt ennyi idős akkor sütöttünk rengeteget, és közben szólt a zene. Imádott gyurmázni a mézeskalács tésztájával. :)
2010. dec. 22. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, főleg zenét hallgatunk, kicsit feldíszítettem a lakást, az ablakmatricákat minden reggel megnézzük, megsimogatjuk, együtt gyújtunk vasárnaponként gyertyát, mgefogjuk sétakor a havat, karácsonyi verseket mondunk, énekeket énekelünk. A fim 16-án volt 1 éves.
2010. dec. 22. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szia! Ma még csak a mosdó takarítása van hátra, különben készen vagyok a nagytakarítással. Mi sokat énekelünk 11 hósommal, 25-én megyünk ünnepi nagymisére, azokat a dalokat énekelgetem neki itthon, amiket ott szoktak: Mennyből az angyal, Pásztorok, pásztorok, stb. Ill. énekeljük a Kis karácsony, nagy karácsonyt. Adventi gyertyákat gyújtottunk, ha van itthon hozzávalóm, hamarosan aprósütit is elkezdünk sütni. Átrendeztem a konyha-étkezőt, vendégoptimizáltam, mert vendégjárás lesz már holnaptól. Sajnos a pénz még várat magára, a párom még ma fogja hazahozni, így elképzelhető, hogy csak este megyünk vásárolni kaját és ajándékokat is. Holnap jönnek messziről a kisfiam keresztszülei egy rakás ajándékkal, szóval ma éjjel a Jézuska meg kellene hozza a fát is. Sok még a dolgunk. A Reálban láttunk Mikulást és Krampuszt, szóval lehet, hogy visszük a fényképezőt, ha megyünk és ha lehet, csinálunk egy mikulásos képet a kicsivel, ill. a városban a polg.mesteri hivatal előtt van életnagyságú betlehem, szeretnénk azt is megnézni holnapután. Ha havazott volna, mentünk volna szánkózni is, de elolvadt a hó.
2010. dec. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!