Milyen orrspray-k vannak amiket porszívózás előtt kell a baba orrába fújni? Mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 18:22
1/9 anonim válasza:
Én sterimart használok, elégedett vagyok vele, de fogalmam sincs mennyibe kerül.
Olvastam már itt, hogy valakinek nem jött be, mert a babája orrának túl erős volt a spiccelése.
4/9 anonim válasza:
Fluimar:hajtógáz mentes,fekve is használható,de hamar kifogy.900-1200,-
Isomar:hajtógázos,fülben is használható,kicsit bumszli a az orrba tehető vége 2000,- körül
Sterimar:hajtógázos,50 vagy 100ml-es,sztem túl vékony a vége és volt,hogy kicsit megsértette a babám orrát ha ficánkolt. 1700-2200,-
Én ezeket próbáltam,mindegyik tengervizes.
Van most az Otrivinnek is baby orrspray-je,ahhoz még nem volt szerencsém.
5/9 anonim válasza:
Fluimare orrspay-t használunk, nagyon jól feloldja a lerakódott részeket és mi teljesen meg vagyunk elégedve vele. Sajnos az én kislányom (1 éves) már két hónapja náthás, de sokat segített az orrspray. Csak ajánlani tudom.
6/9 anonim válasza:
18.38 Amikor az enyém beteg a szokásos orrspray,orrszívás......mellé a szobákban sós vízet(Salvus,Hunyadi J.,Ferenc J.) párologtatok.
7/9 anonim válasza:
en sima gyogyszertari sooldatot csepegtetek az orraba (1-1 csepp). Nekunk a gyogyszertaros ezt ajanlotta, nem a spray-ket.
8/9 anonim válasza:
Nekünk a Kamillosan vált be nagyon!
9/9 anonim válasza:
Freenosal.
Ez egy nagyobb adag (125 ml), ezres felett van valamivel. De egységárban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!