Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » IKEA-s etetőszéked van?...

IKEA-s etetőszéked van? Melyik fajta? Szeretitek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:

igen,nekünk az van, Antilop, én nagyon szeretem, örülök hogy ezt vettük és nem költöttünk több 10 ezret etetőszékre

előnye az egyszerűsége, hogy egy mozdulattal le lehet törölni :)

hátránya hogy kicsit kiállnak a lábai, és meg lehet benne botlani, de mi sarokba tettük, így ezzel nincs gond, illetve a biztonsági öve nem a legtutibb, egy nagyon mozgékony baba szerintem ki tudna belőle szállni

2010. dec. 21. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, legolcsóbb, azt hiszem, antilop a neve (? ) 3500 körül van, plusz a tálca hozzá egy ezres. Tökéletes. Van olyan is, ami össze vissza állítható, dönthető, hiper-szuper, 40-50 ezer körül van az ára (nővéreméktől örököltük), de azt nagyon utálták a lányaim, nem maradtak meg benne. És nekem is sokkal bonyolultabb volt már belerakni is, nemhogy még állítgatni. Ez meg amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Nekünk.
2010. dec. 21. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekünk Chicco Mamma van és utálom. Ez is tök szuper, mert állítható fel-le, meg a háttámlája is 3 fokozatban, de akkora nagy, és takarítani is olyan nehéz, hogy hihetetlen. De aztán éppen ma voltunk az IKEA-ban és ott láttam én is ezt az Antilopot. Bele is ültettem a kisfiam, és egész jó.

Ezért gondoltam, hogy lecserélem.

2010. dec. 21. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is az a legolcsóbb antilop van, 3 hete vettük 6 hónapos babámnak, ő is, én is nagyon szeretjük. Én csak ajánlani tudom!
2010. dec. 22. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, nagyon szeretem, könnyű, jól tisztítható és olcsó volt, tökéletesen meg vagyunk elégedve vele.
2010. dec. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!