Négy és fél hónapos lányom fél az idegenektől, illetve azoktól akiket ritkán lát. Ez a viselkedés szokványos ebben a korban?
Figyelt kérdés
A nagyik már elkeseredtek, nem tudnak gyakrabban jönni, két hetente látják, babám a velük való találkozásokkor is sír.2009. jan. 23. 15:52
1/7 anonim válasza:
Minden baba más.
Az én kisfiam nagyon barátságos,még a postásra is vigyorog.
6 hód kivdi fiú anyukája
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jan. 23. 16:12
4/7 anonim válasza:
Lehet.Az én lányom 4,5hónapos.Van egy ismerős házaspár akiket kb 2 hetente lát.Tehát nem idegenek,mégis a fiú valamiért nem jön be neki:) és görbül a szája majd sirni kezd ha meglátja.Sőt a hugom aki szinte minden nap itt van félhomályban nem ismerte meg és akkor is sirt, de ahogy felkapcsoltuk a villanyt egyből nevetett.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!
2009. jan. 23. 19:53
6/7 anonim válasza:
Szia. Az én fiam is ennyi idős,és ugyanezt csinálja.A mamáját ritkán látja és egy kis ideig ő is sír mikor meglátja. De pár perc és megnyugszik,utána már nevet is rá. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,megnyugtató. Azt hittem kb hat hónap körül kezdenek félni az idegenektől.
2009. jan. 25. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!